Tak sa to robí! Minister láka turistov vo videu ako James Bond. Tá podoba je neskutočná

Izraelský minister cestovného ruchu Joel Razvozov si vo videu lákajúcom návštevníkov do Izraela zahral Jamesa Bonda. Politik využil, že sa podobá na predstaviteľa slávneho agenta, herca Daniela Craiga.

20.10.2022 11:00
debata (3)

„Volá sa Izrael. Štát Izrael,“ parafrázoval Razvozov Jamesa Bonda.

Vo videu zverejnenom na sociálnych sieťach minister pláva na paddleboarde po Galilejskom jazere, ukazuje svoje vyšportované telo, keď sa vynára z vĺn Stredozemného mora, a v dobre pasujúcom obleku sa objavuje v niekoľkých izraelských mestách.

Nechýba ani scénka, keď si Razvozov pred zrkadlom upravuje motýlika či v bare popíja martini.

Štyridsaťdvaročný Razvozov sa narodil v Birobidžane v bývalom Sovietskom zväze, jeho rodina do Izraela emigrovala v roku 1991.

Je to judista, ktorý reprezentoval Izrael napríklad na letných olympijských hrách v Aténach v roku 2004.

Podľa izraelských médií je cieľom videa propagovať krajinu v čase slabšieho obdobia v turistickom ruchu, ktoré prichádza po lete.

Minister povedal, že vznik videa financoval z vlastných zdrojov.

Sean Connery, James Bond, agent 007 Čítajte viac Po stopách Bonda: Tieto slávne miesta z filmov môžete naozaj navštíviť Švajčiarsko, Alpy, visutý most, Grächen, Zermatt Čítajte viac Najdlhšia visutá lávka pre peších má už rok. Onedlho ju prekoná most na Morave Rio de Janeiro, socha Krista Čítajte viac Mestečko Encantado má najväčšiu sochu Krista na svete. Tromflo aj Rio!
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #James Bond