Vlastný ostrov, zábava s mačkami a za to aj plat? V Grécku sa plnia sny

Milovníci chlapatých zvieratiek môžu získať vysnenú prácu. Grécka organizácia, ktorá sa venuje záchrane mačiek, spustila výberové konanie na nového opatrovníka. Ten bude dohliadať na jej zvierací azyl a starať sa o niekoľko desiatok miciek.

05.09.2018 07:00
mačka Foto: ,
Mačka - ilustračné foto.
debata

Inzerát na zvieracieho opatrovateľa na úvod znie ako klasická ponuka práce v útulku, až pokiaľ záujemca nedôjde k pasáži opisujúcej miesto výkonu práce. Nejde totiž o žiadnu pochmúrnu budovu napchatú klietkami, z ktorých hľadia smutné oči, píše Travelandleisu­re.com.

Útulok sa nachádza na malebnom gréckom ostrove Syros, kde sú všetky mačky voľne pustené a pohybujú sa podľa svojej ľubovôle. Je to mačací raj a nový ošetrovateľ by mal do tohto edenu obklopeného Egejským morom dokonale zapadnúť.

Pozícia je podľa inzerátu určená pre zrelého a skutočne vášnivého milovníka mačiek, ktorý vie, ako zaobchádzať s väčším množstvom zvierat a miluje ich spoločnosť. Na Syrose ich žije dohromady aktuálne 55. Treba im pravidelne dávkovať krmivo a zabezpečovať základnú zdravotnú starostlivosť.

Nový zamestnanec mačacieho raja bude mať na starosti tiež prijímanie turistov, ktorí sem počas letných mesiacov zavítajú za nevšednou atrakciou.

Top bonus? Vlastný domček s malou záhradkou a úväzok, ktorý počíta s prácou len na 4 hodiny denne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #mačky #útulok #inzerát #Ostrov