Vyhlásili najlepší hotel sveta, turisti sú z neho očarení. Aké je jeho tajomstvo?

Ako vyzerá top ubytovacie zariadenie planéty, ktoré do neba vychválili tisíce turistov? Divoké dažďové pralesy a pláže s bielym pieskom navôkol sú len začiatkom...

24.02.2019 07:00
debata (1)

V rebríčku najlepších hotelov, ktorý v januári zverejnil cestovateľský portál TripAdvisor, je na piedestáli komplex Tulemar Bungalows & Villas, ktorý nájdete v centre útulného pobrežného mesta Manuel Antonio na Kostarike.

Čo ho teda robí takým výnimočným a vďaka čomu tróni nad všetkými ostatnými miliónmi hotelov? Podľa návštevníkov, ktorí zanechali na internete pozitívne recenzie, už samotné okolie je úžasné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

& I’ll be here

Príspevok, ktorý zdieľa Parker Ewing ☾ (@parkerewing),

Komplex je zasadený do velikánskeho pozemku, ktorý z jednej strany strážia malebné kopce s bujnou zeleňou a pestrými papagájmi poletujúcimi v korunách stromov, a z druhej obmýva šumiaci Tichý oceán, píše Rd.com.

Ani samotné ubytovanie sa nepodobá na klasické hotelové izby. Ako už samotný názov napovedá, hostia si môžu vybrať medzi bývaním vo vlastnom bungalove alebo dokonca vo vile. Relax pod rúškom súkromia si doprajú na súkromnej pláži alebo môžu dať prednosť niektorému zo štyroch vírivých bazénov.

Celý dokonalý dojem dotvára profesionálny personál, ktorý okrem klasických hotelových služieb ponúka aj špeciálne atrakcie ako kurz romantického varenia či školu surfovania.

Hotel je dokonalým miestom na dovolenku pre páry, ale na svoje si tu podľa spokojných návštevníkov prídu aj rodiny s deťmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#hotelinspectorsNEWS And the winner is @tulemar, the worldwide choice of @tripadvisor travellers As vilas e bangalôs do complexo Tulemar, em Manuel Antonio, na Costa Rica, ficaram em primeiro lugar mundial, na categoria Hotéis, na edição do Prêmio Anual Travellers’ Choice, resultado medido pelas avaliações dos leitores. Não conhecemos o hotel, mas parece bem confortável dentro de sua categoria. E o que você acha: o cliente tem sempre razão? divulgação . . . #hotelinspectors #tripadvisors #tulemar #tulemarbungalows #nomadlife #costarica #seeingtheworld #amazingplace #travelexperience #instatravel #hotellife #beautifulhotels #hoteisincriveis #travellerschoice #travellerschoice2019

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel Inspectors (@hotelinspectors),

Delikatesy miestnej kuchyne si hostia môžu vychutnať v štýlovej reštaurácii alebo v súkromí svojej vilky. A kto sa rád pozerá a ovoniava, tomu kuchár uvarí na požiadanie večeru aj priamo v izbe.

Blízke okolie ponúka aj nevšednú atrakciu – návštevu leňochov sprevádzanú vedcami z Kostarického leňochodieho inštitútu. Organizácia sa od roku 2014 venuje záchrane a následnému opätovnému vypúšťaniu týchto fascinujúcich zvierat do voľnej prírody, opisuje Mentalfloss.com.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Two toed sloth at @tulemar #sloth #twotoedsloth #twofingeredsloth #costarica #slothlove #theslothinstitute #manuelantonio

Príspevok, ktorý zdieľa Caitlin Thomas (@caitjenny),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #kostarika #TripAdvisor