Home office na pláži? Za 44 000 eur na týždeň. Čo je v cene?

Písací stôl s výhľadom na oceán, osobný asistent, nonstop občerstvenie a práčovňa v cene. Takto nejako vyzerá ideálna ponuka exotického súostrovia pre tých, ktorých pracovným nástrojom je len ich počítač a zároveň milujú slnko, slanú vodu a pohodu.

14.09.2020 07:00
debata (1)

Tento neodolateľný balíček je na míle vzdialený od pracovnej reality zahŕňajúcej kanceláriu zdieľanú s ďalšími desiatkami kolegov, ranné a poobedné zápchy na cestách a upršané počasie.

Luxusný rezort Nautilus Maldives na Maldivách, ktorý sa znovu otvoril návštevníkom 1. septembra, ponúka uponáhľaným pracujúcim možnosť na 21 dní vymeniť ich skľučujúcu dennú rutinu za pobyt v raji, v biosférickej rezervácii UNESCO na atole Baa, píše CNN.

Pobyt, pohodlie a pracovanie na tomto čarovnom mieste však nie sú lacné. Pobyt na sedem nocí pre dvoch v niektorom z 26 plážových domov vyjde na 19 600 eur. Dvojtýždňový alebo trojtýždňový pobyt bude hostí stáť 32 000 eur respektíve 44 000 eur.

Podľa tímu Nautilus môžu návštevníci na súkromnom ostrove rátať s úplným ústraním a pokojom na prácu a relax. Okrem dokonalého prírodného prostredia a vynikajúceho servisu sú tu vychutnajú aj jogu, fitness, meditácie, plavbu s delfínmi či plachtenie na luxusnej jachte.

Maldivy sú v súčasnosti otvorené pre všetkých turistov za predpokladu, že majú negatívny PCR test na Covid-19 nie starší ako 72 hodín pred príchodom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Maldivy #home office