Internetová celebritka si rúško na tvár namaľovala. Dočkala sa exemplárneho trestu

Dvojica internetových influencerov, ktorí sa preslávili nahrávaním a zverejňovaním videí na sociálne siete, si najnovšie zarobila na poriadny problém. Po zverejnení záberov, na ktorých mala jedna z nich na verejnosti na tvári namiesto riadnej ochrany len farbou namaľované modré rúško, ich dovolenkový raj deportoval.

07.05.2021 07:00
debata

Ruská influencerka Leia Se, ktorá zverejňuje príspevky pod menom @lisha0902, a taiwanský youtuber žijúci v USA Josh Paler Lin, ktorý má 3,4 milióna sledovateľov, dovolenkovali na ostrove Bali, ktorý sa v poslednom čase borí s narastajúcimi prípadmi nákazy a úmrtí na koronavírus, píše The National News.

Video, ktoré zverejnili, ukazuje, ako Ruska kráča s namaľovaným rúškom do supermarketu na Bali. Zábery, ktoré sa začali rýchlo šíriť, okamžite vyvolali pobúrenie.

„Všimla si si, že sa na teba vôbec nikto nepozeral?“ zvolal vo videu Lin. „Nemôžem uveriť, že to fungovalo!“ citoval youtubera Traveller.

Ruska klip, na ktorom vidieť, ako porušuje bezpečnostné predpisy, medzičasom odstránila a ospravedlnila sa. „Zámerom tohto videa nebolo v žiadnom prípade ukázať neúctu alebo odradiť ľudí, aby nosili masky," napísala.

„Toto video som natočila, aby som pobavila ľudí, pretože sa zaoberám vytváraním videoobsahu a mojou prácou je ľudí baviť. Neuvedomila som si však, že to, čo som urobila, by mohlo v skutočnosti priniesť veľa negatívnych komentárov,“ dodala.

Leia Se si na tvár namaľovala modré rúško po tom, ako ju ochranka obchodu poslala preč po prvom pokuse, keď nemala na tvári žiadnu ochranu, informuje SCMP.

Za svoje „vtipy“ si dvojica vyslúžila trest – deportáciu z ostrova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deportácia #Bali #influencer #koronavírus