Spoznali ste svoju lásku práve počas pandémie? Vyhrajte exotickú dovolenku

Pandémia uzavrela milióny ľudí v ich domovoch a k strachu o život a zdravie sa pridali aj pocity samoty, smútku a beznádeje.

17.08.2021 07:00
dovolenka, leto, bazén, dom, voda, kúpanie,... Foto:
Ilustračné foto.
debata

Tí, čo žili v partnerstve aj pred vypuknutím krízy, mali ľudský kontakt – aj keď práve kvôli príliš dlhému spoločnému času sa zasa často objavovali krízy a ponorkové choroby.

No tí, čo bývali osamote, prakticky stratili väčšinu možností na spoznanie niekoho nového, s kým by mohli vytvoriť pár.

Niektorým sa predsalen podarilo aj počas ťažkých mesiacov nadviazať nový kontakt a spoznali svojho partnera či partnerku. Ak ste sa v tomto opise našli, možno vás postretne aj ďalšie šťastie v podobe výhry exotickej dovolenky v letovisku Sandals Resorts v Karibiku.

Sieť hotelov sa rozhodla potešiť pár, ktorý sa zoznámil počas pandémie v niektorej zoznamovacej aplikácii alebo na sociálnych sieťach.

Keďže ste prvú časť svojho vzťahu pravdepodobne strávili s respirátormi na tvárach a s obmedzenými možnosťami randenia, Sandals vám chce pomôcť dohnať stratený čas.

Jedinou požiadavkou na zaradenie do súťaže je dôkaz, že ste sa skutočne spoznali a dali dokopy počas pandémie, teda od marca 2020 doteraz. Stačí, ak spravíte snímku obrazovky zoznamovacej aplikácie, kde je vaša prvá konverzácia.

Prihlásiť sa môžete od 10. augusta do septembra 2021. Víťazný pár získa pobyt v jednom zo 16 all-inclusive rezortov Sandals na Jamajke, Antigue, Grenade, Svätej Lucii, Bahamách, Barbadose alebo Curacau.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoznámenie #Karibik