Rusko chce poslať 500 000 dovolenkárov do tejto krajiny. Žiada však preškolenie hotelového personálu podľa svojho manuálu

Ruská letecká spoločnosť Aeroflot čoskoro obnoví priame lety z Ruska na Kubu.

02.06.2023 06:00
debata (28)
Video
Na tejto pláži budú ruskí turisti dovolenkovať / Zdroj: Pixabay.com/Murati

Generálny riaditeľ Aeroflot Airlines Sergej Vladimirovič Alexandrovskij oznámil priame lety medzi Moskvou a kubánskou dovolenkovou destináciou Varadero, na ktoré budú letenky v najbližších dňoch v predaji, informuje Travel and Tour World.

Vyhlásenie prišlo po tom, ako sa vlády Kuby a Ruska dohodli na zvýšení rastu cestovného ruchu počas bilaterálneho summitu v Havane, kde lídri oboch krajín podpísali dohody o spolupráci.

Podpis sa uskutočnil v rámci 20. zasadnutia ich Medzivládnej komisie pre hospodársko-obchodnú a vedecko-technickú spoluprácu.

Stretnutiu predsedali kubánsky premiér Manuel Marrero a podpredseda ruskej vlády Dmitri N. Černyšenko, ktorí účastníkov stručne informovali o možnostiach Kuby ako turistickej destinácie – destinácie slnka a pláží s kultúrnymi a prírodnými hodnotami.

Černyšenko uviedol, že Rusko plánuje „vyslať“ dovolenkovať na Kubu 500 000 turis­tov ročne.

Uviedol tiež, že na Kube sa musia zamerať na prestavbu a údržbu hotelov, modernizáciu infraštruktúry a školenie hotelových špecialistov.

NEPOUZ, seapod Čítajte viac Už ich stavajú: Luxusné domy na stračích nohách za 1,4 milióna ovláda inteligentný prsteň Portugalsko, Azenhas do Mar, more, leto, dovolenka, NEST1 NEPOUZI Čítajte viac Rebríček 10 najlacnejších miest na život: 5 z nich nájdete v Európe lietadlo, doprava, letecká preprava, let, slnko, Čítajte viac Žiadne Rusko? Kdeže! Biznis je biznis: Európske aerolínie našli spôsob, ako obnoviť lety do Ruska vírus, laboratórium Čítajte viac Ožil vírus so smrtnosťou až 88 %: Čo je marburg a kde sa momentálne šíri?

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #Kuba