Vo Vysokých Tatrách testujú kvalitu reštauračných služieb

Viac ako stovka vysokotatranských reštauračných zariadení sa zapojila do motivačného projektu testovania kvality služieb. V priebehu mesiaca sa tak nevyhnú neohláseným návštevám anonymných kontrolórov, ich nekompromisnému hodnoteniu i následným dobre mieneným radám.

14.11.2013 06:00
VYSOKÉ TATRY: Výstava fotografií Dobeša a Šperku Foto: ,
Vo Vysokých Tatrách práve prebieha projekt testovania kvality reštauračných služieb. Na ilustračnej snímke Horský hotel Popradské Pleso.
debata (2)

Výkonná riaditeľka regionálnej organizácie cestovného ruchu Lenka Maťašovská pripomenula, že napriek rastúcej návštevnosti Tatier je stále čo zlepšovať. „Týmto spôsobom chceme zorientovať potenciálnych návštevníkov a dať im možnosť vybrať si z ponuky najkvalitnejšie zariadenia,“ zdôraznila s tým, že ocenené prevádzky budú už v blížiacej sa zimnej sezóne označovať udelené diplomy.
Zároveň spresnila, že ich získajú po tri najlepšie hodnotené subjekty v piatich kategóriách hotelových reštaurácií, slovenských kolíb, kaviarní či cukrární, barov a ostatných zariadení. Odborní kontrolóri zamerajú svoju pozornosť nielen na chuť ponúkaných jedál a nápojov, použité suroviny, pomer kvality a cien, čistotu prevádzky, ale aj na prístup a ochotu obslužného personálu.
„Ústredným mottom tohto nášho projektu je poskytovať kvalitné služby a byť na ne hrdí. Dúfame, že naštartuje celý náš región a zo zdravej súťaživosti prevádzok budú profitovať najmä návštevníci Vysokých Tatier. Aby ani ocenené reštauračné zariadenia nezaspali na vavrínoch, budeme ich podrobovať následným kontrolám,“ dodala Maťašovská.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reštaurácie #Vysoké Tatry #testovanie kvality služieb #kontroly