Skipasy sú výhodné aj ako zľavy na ubytovanie

Vysoké Tatry turisti vyhľadávajú aj v zimných mesiacoch. Slovenské veľhory ponúkajú prekrásne výhľady a skvelú lyžovačku.

12.12.2013 06:00
Štrbské pleso Foto:
Skipasy ponúkajú možnosti rôznych zliav.
debata

Vďaka spolupráci lyžiarskych a stredísk a ubytovacích zariadení v celých Vysokých Tatrách majú lyžiari k dispozícii veľkú ponuku SKI balíkov za atraktívne ceny. Zľavy na skipasy sú až do výšky 30 % a okrem toho môžu vďaka karte Tatry Card, ktorú získajú bezplatne priamo na recepcii hotela, využívať zľavy aj v lyžiarskych školách, požičovniach, reštauráciách či akvaparkoch.

Slovakia super skipas je sezónny skipas platný v strediskách Tatranská Lomnica, Starý Smokovec, Štrbské Pleso, Donovaly, Veľká Rača, Ružomberok, Vrátna a v najväčšom stredisku v SR v Jasnej Nízke Tatry. Viac ako 117 km lyžiarskych tratí na jeden skipas je slovenským unikátom. Predpredaj týchto sezónnych skipasov (10×, 15× za sezónu a celosezónny skipas) sa už začal. Môžete si ich zakúpiť cez ticketingové predajné siete, cez internet či v strediskách za bezkonkurenčné ceny – už od 260 eur. Predpredaj sa končí 23. 12. 2013.

Celodenný vstup do Akvaparku Tatralandia je zahrnutý vo všetkých dvoj- a viacdňových skipasoch. V rámci každého dvoj- a viacdňového skipasu je možné čerpať celodenný vstup do Tatralandie ako náhradu za nevyužitý deň lyžovačky počas celej doby platnosti skipasu. Tatralandia ponúka relax a zábavu v termálnej, morskej alebo čírej vode s teplotou od 26 až do 38 °C aj počas zimnej sezóny.

V strediskách majú svoje stabilné miesta aj kvalitné doplnkové služby TATRY MOTION – požičovne lyžiarskeho výstroja, depot a servis lyží, test centrum či lyžiarska škola s profesionálnymi inštruktormi. Požičovne priamo pri staniciach lanoviek sú kompletne vybavené pre lyžiarov a snoubordistov freeride a freestyle lyžami. Tím profesionálnych inštruktorov lyžiarskej školy ponúka individuálne lekcie, lekcie pre skupiny aj úplných začiatočníkov. Hlavne rodičia ocenia výhody výučby lyžovania v detskom areáli Maxiland v Tatranskej Lomnici a na Štrbskom Plese, kde deti môžu využívať aj pohodlný pásový prepravník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vysoké Tatry #ubytovanie #lyžovačka #skipas