Predĺžený víkend bude patriť Tatranskej Májovke

Výlety lanovkami na najkrajšie miesta Tatier, turistiku a cykloturistiku, či májovú grilovačku na Skalnatom Plese a Hrebienku budú môcť zažiť návštevníci Vysokých Tatier počas nasledujúceho predĺženého víkendu.

27.04.2017 14:00
tichá dolina, cykloturistika, vysoká tatry,... Foto: ,
Výlety lanovkami, turistiku a cykloturistiku, či grilovačku na Skalnatom Plese a Hrebienku zažijete cez víkend vo Vysokých Tatrách.
debata

Tatranci ponúknu v dňoch od 29. apríla do 1. mája pestrý program s názvom Tatranská Májovka, a to na Skalnatom Plese, v Starom Smokovci a na Štrbskom Plese. O programe informovala Zuzana Fabianová zo spoločnosti Tatry Mountain Resorts.

Skalnaté pleso ponúkne animačné programy v zábavnom parku Kamzíkovo. V eko-mini-parku Svištia krajinka bude pre dospelých i deti pripravená kamzičia olympiáda, zajazdiť si bude možné aj na horských kárach.

Na turistiku by podľa Fabianovej mali lákať aj horské chaty a vodopády v Tatrách. V Starom Smokovci bude na Hrebienku pripravená jarná grilovačka a na programe je aj otvorenie cyklotrasy a predstavenie mapy pre smartfóny.

Tatranci pripravili pre domácich i návštevníkov... Foto: Ivan Majerský, Pravda
turistika, vysoké tatry, dovolenka, chata pri popradskom plese Tatranci pripravili pre domácich i návštevníkov pestrý program.

Počas víkendu bude v stredisku Štrbské Pleso lákať na vyhliadkové výlety aj spustená lanovka na Solisko v nadmorskej výške 1 840 metrov.

V Tatranskej Lomnici sa v pondelok 1. mája uskutoční retro prvomájový sprievod, ktorý sa tam po rokoch presunie zo Starého Smokovca. Už niekoľko rokov je oslavou sviatku práce a jari vo Vysokých Tatrách.

Program sa začne už 30. apríla, vystúpi počas neho napríklad spevák Pavol Hammel.

V pondelok bude spomínaný klasický pochod v retro štýle so začiatkom o 10:00, odštartuje Tatranský majáles v centrálnom mestskom parku.

Ten ponúkne vystúpenie dychovej hudby Ordzovianka, stavanie mája, koncert českej rockovej kapely Generace 75, ale aj stánky s remeselníkmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #lanovka #Vysoké Tatry #grilovačka