Stredisko v Bachledovej doline aj Chodník korunami stromov sa otvoria vo štvrtok

Horské stredisko Bachledka Ski & Sun otvorí vo štvrtok (7.5.) letnú prevádzku v rámci druhej fázy uvoľňovania opatrení v súvislosti s ochorením COVID-19, informovala marketingová manažérka strediska v Bachledovej doline Martina Múdra.

07.05.2020 10:00
debata

Vzhľadom na aktuálnu situáciu prijalo stredisko viacero opatrení. Zníži sa počet cestujúcich v kabíne lanovky, ako aj počet návštevníkov, ktorí sa môžu naraz zdržiavať na Chodníku korunami stromov.

Na atrakcii, ako aj v celom stredisku, platí povinnosť pohybovať sa v rúškach a používať dezinfekciu na ruky. Turistov vyzývame na bezkontaktnú platbu kartou a dodržiavanie rozstupov počas celého pobytu v areáli, uviedla Múdra.

Kabíny lanovky podľa nej denne hĺbkovo dezinfikujú ako prostriedky MHD. Vstup do lanovky je povolený len s ochranným rúškom a dezinfekciou rúk alebo v rukaviciach.

Reštaurácie v stredisku ostávajú zatiaľ zatvorené. Fungovať bude predaj nápojov a občerstvenia z okienka a letné terasy.

Bobová dráha bude v prevádzke za rovnakých podmienok ako iné atrakcie a kontaktné plochy vozíkov budú po každom návštevníkovi dezinfikované.

Otvorené bude aj infocentrum a suvenírový obchod pri dodržiavaní hygienických opatrení a maximálneho počtu osôb v predajni, doplnila Múdra.

debata chyba
Viac na túto tému: #lanovka #Bachledova dolina #chodník korunami stromov #Ždiar #koronavírus #Covid-19