Tatranské a liptovské hotely sa postupne otvárajú. Takéto sú ich podmienky

Tatranské a liptovské hotely sa postupne otvárajú. Návštevníci sú povinní nosiť rúška, za služby platiť bezhotovostne, dodržiavať dvojmetrové rozostupy na recepciách, každý návštevník musí používať vlastné pero, priestory musia byť vybavené dezinfekciou a výdaj jedál bude až do uvoľnenia opatrení v reštauráciách na objednávku alebo formou room service za doplatok.

10.05.2020 18:00
pamiatky5 kuria 3x Foto: ,
Kúria v Liptovskom Ondreji. Ilustračné foto.
debata

„Podávanie obedov a večerí v reštauráciách bude stanovené časovým harmonogramom, aby nedošlo k stretávaniu väčšieho počtu osôb na jednom mieste. Každá izba bude mať svoj stôl počas celého pobytu. Upratovanie v izbách bude len na požiadanie hosťa. Po jeho odchode izbu dôkladne vydezinfikujú. Zvýšená pozornosť bude venovaná aj upratovaniu a dezinfekcii všetkých spoločných plôch,“ priblížila riaditeľka hotelových služieb vo Vysokých Tatrách Zdena Ryndová s tým, že hotelové izby budú vybavené balíčkom s ochrannými pomôckami, pre dlhšie pobyty aj s dezinfekciou. V hoteloch však ostanú zatvorené detské kútiky i wellness centrá.

„V lete očakávame, že slovenské hory budú patriť výlučne slovenskej individuálnej klientele, ktorá si objednáva pobyt priamo u hoteliéra. Pozitívne v tejto situácii je, že Slováci opäť objavia Slovensko ako letnú destináciu, ktorá spája návštevu prírodu s dovolenkou pri vode, ako je Liptovská Mara či akvaparky. V našich 13 hoteloch sa už týždne pripravujeme na novú situáciu, aby si klienti letnú dovolenku riadne a v bezpečí užili,“ povedal marketingový riaditeľ Tatry Mountain Resorts (TMR) Juraj Chovaňák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tatry #Liptov #hotely