Na týchto svahoch to rozbalili celebrity: Madonna zamierila do Európy

Od švajčiarskeho Gstaadu až po Aspen v Colorade. Tu je niekoľko lyžiarskych destinácií, ktoré na čerstvý sneh, skvelé služby a horský čerstvý vzduch zlákali aj tie najväčšie hviezdy.

27.01.2022 07:00
debata

Aká by to bola zima bez poriadnej lyžovačky, povedali si mnohé známe osobnosti a povyťahovali výstroj a vydali sa za snehom.

Madonna: Gstaad, Švajčiarsko

Madonna si cez zimné prázdniny užila chvíle na snehu so svojimi šiestimi deťmi.

Speváčka a jej rodina – Lourdes (25), Rocco (21), David Banda (16), Mercy James (15) a dvojičky Estere a Stella Ciccone (9) – spolu pózovali na snímke v horskom Gstaade vo švajčiarskych Alpách.

Táto destinácia sa nachádza v luxusnom letovisku v regióne Berner Oberland a je dlhodobo obľúbenou medzi celebritami.

Čočík, Čína, mall.tv Čítajte viac Vnútorné Mongolsko: Unikátne zábery z veľmi odvážneho výletu

Tiffany Trumpová: Courchevel 1850, Francúzsko

S 19 päťhviez­dičkovými hotelmi a šiestimi reštauráciami ocenenými Michelinovou hviezdou niet divu, že Courchevel 1850 vo francúzskych Alpách je známym magnetom celebrít.

Túto zimu vynechala Tiffany Trumpová silvestrovskú párty svojho otca Donalda Trumpa na Floride a vyrazila na svahy v svetoznámom lyžiarskom stredisku.

Pridal sa k nej aj jej snúbenec Michael Boulos, ktorý zverejnil ich spoločnú fotku, ako si užívajú svahy pred butikom Giorgio Armani.

Princezná Beatrice: Verbier, Švajčiarsko

Manžel princeznej Beatrice Edoardo Mapelli Mozzi zdieľal nedávno na svojom instagramovom účte záber z ich nedávnej lyžiarskej dovolenky vo Verbieri vo Švajčiarsku.

Dvojica strávila Nový rok v alpskej dedine v kantóne Valais. Verbier je známy ako vstupná brána do lyžiarskej oblasti 4 Vallees, mnohé z trás majú úžasný výhľad na Matterhorn a Mont Blanc.

K rodine sa v luxusnom lyžiarskom stredisku pridala sestra princeznej Beatrice, princezná Eugenie s rodinou, a ich matka Sarah, vojvodkyňa z Yorku.

noemova archa, replika, Holandsko, Dordrecht, lod, Čítajte viac Záhada konečne vyriešená? Vedci možno už naozaj objavili Noemovu archu

Kevin Hart, Willow a Jayden Smith: Aspen, Colorado

Herec a komik Kevin Hart sa s rodinou vybral na dovolenku do jedného z najdrahších lyžiarskych miest v USA a z výletu hneď zverejnil na Instagrame fotky.

Zladená čierno-biela rodinka sa na svahoch Aspenu tešila zo snehovej nádielky a luxusných služieb, ktoré stredisko poskytuje.

Keďže v oblasti sú najmenej štyri prémiové lyžiarske strediská, niet divu, že do Aspenu sa za zimnými radovánkami len tak hrnú rôzne celebrity.

Hart nebol jedinou celebritou, ktorá túto zimu lyžovala v Aspene. Za zážitkami na tamojšie zjazdovky pricestovali aj súrodenci Willow a Jayden Smithovci, deti herca Willa Smitha, oblečení od hlavy po päty vo výstroji z ich spoločnej rady oblečenia MSFTSrep.

mall tv, chalani z hôr Čítajte viac Ktorá trasa na ikonický Kriváň je najlepšia? A čo všetko je v národných parkoch zakazané? BJ-rozhladna3 Čítajte viac Rozhľadne a vyhliadkové veže lákajú turistov aj v zime. Ktoré sú dostupné?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovačka