Viaceré ubytovacie zariadenia na Liptove dopredávajú posledné veľkonočné pobyty

Zariadenia cestovného ruchu na Liptove sa pripravujú na veľkonočné pobyty. Viaceré z nich dopredávajú posledné kapacity, no mnohé ešte hlásia dostatok voľných lôžok, informovala Katarína Šarafínová z Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov.

10.04.2022 13:00
debata

„Z prieskumu, ktorý sme urobili u ubytovateľov, vyplýva, že sa s rezerváciami na veľkonočné pobyty treba poponáhľať. Najlepšie sa obsadzujú ubytovacie kapacity vo vodných parkoch a ich okolí,“ povedal predseda predstavenstva OOCR Región Liptov Ján Blcháč.

OOCR chystá pre návštevníkov na svojom webe visitliptov.sk súhrn aktivít, ktoré môžu zažiť počas veľkonočného obdobia. Z prieskumu vyplynulo, že prevádzky stavia počas sviatkov na tradičné slovenské jedlá, workshopy a tvorivé dielne.

„Výbornú bodku za zimnou sezónou spraví aj dobrá lyžovačka. Turistickú sezónu môžu návštevníci aj domáci otvoriť na Veľkonočnú nedeľu výstupom na Sidorovo vo výške 1099 metrov nad morom. Vrch sa vypína nad Vlkolíncom,“ pozvala riaditeľka liptovskej OOCR Darina Bartková.

Ukrajina, chrámy, veže, strechy Čítajte viac Deväť zaujímavostí o Ukrajine: Najnavštevovanejšia reštaurácia, najkrajší jazyk, z piva výbušniny cestovanie, cestovateľ, ruksat, travel, turista, turistika, dovolenka, záliv, muž, objvavovanie, zážitky, dobrodružstvo Čítajte viac Tridsiatnik navštívil všetky krajiny sveta. Ako svoje cesty celých 10 rokov financoval?
debata chyba
Viac na túto tému: #Liptov