Cestovateľské Oscary putujú aj tento rok do Vysokých Tatier: Top hotel navštívili aj Bryan Adams či hollywoodski manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

Najlepší hotel na Slovensku nájdete podľa World Travel Awards aj tento rok vo Vysokých Tatrách. Cestovatelia a odborníci z odvetvia cestovného ruchu rozhodli, že ním je Grand Hotel Kempinski High Tatras a zároveň hosťom ponúka aj ten najlepší apartmán v krajine.

04.10.2022 12:10
debata
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Grand Hotel Kempinski High Tatras
+1Grand Hotel Kempinski High Tatras

Tatranský Grand Hotel Kempinski sa stal víťazom v kategóriách – Slovakia's Leading Hotel 2022 a Slovakia's Leading Hotel Suite 2022.

„Najväčším uznaním našej práce sú spokojní hostia, no získanie ocenenia od odbornej poroty World Travel Awards nás veľmi teší a zároveň je to pre nás záväzok, zodpovednosť a motivácia do ďalšej práce,“ hovorí Kathrin Noll, generálna riaditeľka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Rozprávkový hotel na brehu Štrbského plesa si vás podľa jej slov získa svojou atmosférou a tiež elegantnými, priestrannými a pohodlnými izbami a apartmánmi.

„Každý, kto sa ubytuje v našom prezidentskom apartmáne, si užije oddych v dvoch krídlach s dvom obývacími miestnosťami, dvomi spálňami a kúpeľňami, ktoré sa rozprestierajú na 186 metroch štvorcových. Súčasťou apartmánu je aj vlastný výťah a vchod do budovy, vďaka čomu je ideálnym miestom pre každého, kto hľadá dokonalé súkromie,“ vysvetľuje Kathrin Noll.

Luxusnú atmosféru prezidentského apartmánu dotvára originálny nábytok od svetových dizajnérov. Apartmán je vybavený vlastnou kuchynkou, strop zdobia Muránske lustre, steny skrášľujú obrazy namaľované exkluzívne pre tento apartmán.

Zem, príroda, zeleň, slnko Čítajte viac Gigantický prstenec rotujúci na vode: To je bombastická vízia futuristického hotela

Okrem toho, že sa tu konal summit hláv V4 a konferencie svetovej úrovne, svoje dočasné bývanie tu v minulosti našli aj generálny tajomník OSN Pan Ki-mun, kanadský spevák Bryan Adams, či indický herec Amitabh Bachchan a legendy slovenskej a českej filmovej a hudobnej scény. Do hotela zavítali aj hollywoodski manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas.

V súčasnosti sa hotel už pripravuje na začiatok jesennej turistickej sezóny, kedy sa Tatry zaodejú do jesenných farieb a budú lákať na turistiku a prechádzky.

Hostí po spoznávaní prírody čaká teplo hotelového krbu, kulinárske špeciality pripravené šéfkuchárom Miroslavom Zamiškom a tiež oddych v najkrajšom spa na Slovensku s bezkonkurenčným výhľadom na Štrbské pleso a štíty Vysokých Tatier.

Ocenenie World Travel Awards (WTA) sa každoročne udeľuje najvýznamnejším svetovým a lokálnym organizáciám v oblasti hotelierstva, turistických rezortov, leteckej dopravy, kúpeľníctva a ďalších súvisiacich služieb.

Svoju históriu začalo písať v roku 1993, postupne sa z neho vyprofilovala značka medzinárodne etablovaného formátu.

Zariadenia, ktoré získajú prvenstvo v ankete WTA, sa môžu právom pýšiť excelentnosťou vo svojom odvetví. O ich umiestneniach hlasuje verejnosť, ale aj profesionáli pracujúci v segmente hotelierstva.

dubaj, cestovanie, more, mrakodrapy, pláž Čítajte viac Čo ponúka 7-hviezdičkový hotel? Dá sa prekonať 5 hviezd a posunúť hranicu luxusu?
debata chyba
Viac na túto tému: #Vysoké Tatry #hotely #Kempinski