V Demänovskej doline začnú cez víkend premávať skibusy

S týždňovým predstihom oproti pôvodným plánom spúšťajú na Liptove prevádzku bezplatných skibusov do Demänovskej doliny. Informovala o tom riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Region Liptov Daniela Bartková.

17.12.2022 08:15
Jasná Nízke Tatry Lyžovanie Stredisko Svah... Foto: ,
Zasnežovanie lyžiarskeho svahu v lyžiarskom stredisku Jasná v Demänovskej doline.
debata

„Lyžiari sa nasledujúce dva víkendy zvezú skibusmi do Jasnej z Liptovského Jána alebo aj z celého Liptovského Mikuláša a potom od 26. decembra už nabehneme na náš štandardný grafikon," uviedla Bartková s tým, že od 26. decembra začne jazdiť aj skibus Ružomberok – Malinô Brdo.

Počas pracovného týždňa od 19. do 23. decembra budú skibusy jazdiť kyvadlovo zo záchytného parkoviska v 15-minútových intervaloch.

„Od soboty 17. decembra otvárame ďalších osem zjazdoviek a k už prevádzkovaným pridávame aj ďalšiu lanovku. Aj preto padne vhod, že sa skibusová doprava rozbieha skôr, ako to bolo pôvodne plánované," dodal riaditeľ lyžiarskeho strediska Jasná Jiří Trumpeš.

Jasná Nízke Tatry Lyžovanie Stredisko Svah Zasnežovanie Z Čítajte viac Nová lanovka v Jasnej už odviezla prvých lyžiarov: Takto vyzerá vysoké tatry, lyžovanie, lyžovačka, lanovka, zima, sneh, turista, s Čítajte viac Na Horehroní otvorili zimnú sezónu, prinesie legendárny vlek i ľadové mestečko
debata chyba
Viac na túto tému: #autobus #jasná #Demänovská dolina