Reštaurácia v USA ponúka obed na záchode

V Los Angeles otvorili reštauráciu, ktorá ako prvá v Amerike stavila na záchodovú tematiku. Ktokoľvek, koho láka predstava, že svoje jedlo môže konzumovať na záchodovej mise, tak má šancu vyskúšať si koncept, ktorý do USA doviezli z Ázie, napísala agentúra AFP.

03.11.2013 06:00
debata (1)

Reštaurácia Magic Restroom, kde zákazníci sedia na porcelánových misách a jedia z rovnako tematicky tvarovaných nádob, láka od otvorenia značný počet záujemcov. Hocikto by sa mohol pýtať, ako veľmi je lákavá predstava konzumácia jedla na mieste pripomínajúcom to, kde potrava zvyčajne končí. Ale slávnostné otvorenie reštaurácie a prvý víkend prevádzky slávili úspech, ktorý do značnej miery prebudil aj záujem médií z celého sveta.

logo restika Foto: Facebook Magic Restroom
537328 150460201794794 568303622 n logo restika

"Obchody posledných niekoľko dní idú skvele. Stále máme plno a zákazníci čakajú, kým sa uvoľní stôl,“ povedal AFP čašník Daniel Chyan. Idea podobnej reštaurácie pochádza z Taiwanu, dodal. "Jedlo, ktoré podávame, je úplne normálne, bežné taiwanskej jedlo, napríklad dusené hovädzie s rezancami,“ do­dal.

Americká reštaurácia Magic Restroom, kde... Foto: Facebook Magic Restroom
toaleta restauracia Americká reštaurácia Magic Restroom, kde zákazníci sedia na porcelánových misách a jedia z rovnako tematicky tvarovaných nádob, láka od otvorenia značný počet záujemcov.

Záchodová tematika sa nevyhnutne odráža v menu. Na jedálnom lístku sa tak dajú nájsť "čierne hovienka“ (čokoládová zmrzlina) alebo "vôňa bobkov“ (restované bravčové s ryžou). Otvorenie reštaurácie zabrnkalo na humornú nôtu v médiách po celom svete, keď napríklad americký denník The Washington Post zvolil titulok Majitelia záchodovej kaviarne splachujú na úspech a britský Daily Mail sa v titulku neveriacky spýtal: Hovienko na večeru?

1 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #reštaurácia #Los Angeles #Magic Restroom #toalety