V Košiciach sa môžu zamilovaní pobozkať nad studňou nekonečna

Sviatok všetkých zamilovaných prinesie do mesta Košice bohatú ponuku zážitkových programov, pobytových balíčkov či romantické prehliadky mestom.

13.02.2014 06:00
Košice Foto:
Košice ponúkajú zamilovaným na Valentína zľavy aj nevšedné zážitky.
debata

Oproti predchádzajúcim rokom pribudli nové podujatia v podobe originálneho valentínskeho koncertu, či špeciálne akciové zľavy pre zamilované páry. Ponuka sa neustále zväčšuje a tento rok je ideálny pre všetkých, ktorí chcú prežiť netradičný Valentín v druhom najväčšom meste na Slovensku, uviedol Dominik Plavka z organizácie Košice turizmus.

Povedal, že metropola východu búra zaužívané predstavy ako stráviť sviatok svätého Valentína. Valentínsky koncert filmovej hudby zaistí, že návštevníci si odnesú netradičné zážitky z tradičného prostredia Štátnej filharmónie Košice. Po koncerte plnom známych melódií sa ako ďalšie zaujímavé miesto na návštevu ponúka Východoslovenské múzeum, jedno z vôbec najstarších múzeí na Slovensku. Všetky zamilované páry budú mať 14. februára zľavnené vstupné do všetkých jeho expozícii, vysvetlil.

V programe planetária je pripravený interaktívny program, po ktorom sa rozžiaria hviezdy nielen v jeho priestoroch, ale aj v očiach každej dámy. Vo vedecko-technickom centre čaká na zaľúbencov bozk nad studňou nekonečna, či skúška lásky a šikovnosti prostredníctvom 120 interaktívnych exponátov. Samotný bozk sa stane neobyčajným vstupným platidlom v košickej ZOO, kde sa okrem prehliadky jej zvieracích obyvateľov usporiada aj tradičná Valentínska kvapka krvi. Lásku si zamilovaní budú môcť potvrdiť aj prostredníctvom valentínskeho certifikátu lásky, ktorý im bude vydaný pri východe z areálu ZOO, doplnil Plavka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #Valentín #deň zamilovaných