Dva slovenské hotely získali svetové ocenenie. Sú v Trenčíne a Kežmarku

Trenčiansky Hotel Elizabeth sa zaradil medzi svetovú špičku v kategórii Luxury Romantic Hotel a kežmarský Boutique Hotel Hviezdoslav zasa zahviezdil medzi Luxury Boutique hotelmi. Ubytovacie zariadenia z krajiny pod Tatrami dostali ceny v súťaži The World Luxury Hotel Awards, ktoré udeľuje rovnomenná uznávaná globálna organizácia hodnotiaca hotely a ich služby.

04.11.2016 13:22
hotel, recepcia, kľúče, recepčné, klient, hosť,... Foto:
Ilustračné foto.
debata (3)

Kvalitu a pohodlie oceňuje organizácia už 10 rokov vo vyše 60 kategóriách. Návštevníci a porota vyberajú z vyše dvoch tisícok prihlásených hotelov z celého sveta víťazov, ktorých stojí za to navštíviť.

Hotely, ktoré sa dostanú medzi najlepšie, získajú prestížny status, pozornosť medzinárodnej klientely a uznanie odborníkov.

Luxus, ušľachtilosť a história, to sú slová, ktoré sa na prvý pohľad spájajú so 4-hviezdičkovým Hotelom Elizabeth v Trenčíne už viac ako 100 rokov, píše sa na internetovej stránke The World Luxury Hotel Awards.

Toto, dnes moderné ubytovanie v centre mesta, očarí aj tých najnáročnejších biznis zákazníkov rovnako ako turistov, ktorí očakávajú relaxačný pobyt s vysoko kvalitnými službami. Romantický hotel stojí na úpätí Trenčín hradu, na ktorý je nádherný výhľad z letnej terasy. V hoteli je k dispozícii reštaurácia, sauna, fitko, ale aj konferenčné priestory.

V kategórii Luxury Boutique hotelov sa medzi elitu prepracoval aj kežmarský Boutique Hotel Hviezdoslav. Prvý butik hotel vo Vysokých Tatrách sa nachádza v historickom centre starobylého kráľovského mesta Kežmarok, na križovatke troch národných parkov – Tatranského národného parku, Pienin a Slovenského raja.

Hviezdoslav sa rozkladá v štyroch historických budovách zo 17. storočia, každá so zaujímavým príbehom, ktoré zrekonštruovali do pôvodnej podoby, a je obklopený pamiatkami ako Kežmarský hrad či gotická bazilika, ktoré dodávajú celému miestu magickú atmosféru, nadchýna sa web The World Luxury Hotel Awards.

Hotel ponúka vysoký štandard ubytovania v elegantných a komfortných izbách za rozumnú cenu. Štýlová hotelová reštaurácia Poézia má širokú ponuku jedál, hostia môžu po dobrom jedle relaxovať vo vlastnom wellness centre.

Boutique hotel je špeciálna kategória hotelov, ktorá môže mať nižší počet izieb ako klasický hotel a zväčša ide o miestnosti vybavené umelecky, prípadne v historických a významných budovách. Minimálna možná trieda Boutique hotela sú 4 hviezdy, preto je jeho zariadenie na lepšej úrovni.

Zdroj: Luxuryhotelawar­ds.com; Ubytovanie.pro

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ocenenie #hotely