V bratislavskej Starej tržnici bude v nedeľu Vianočný bazár

V bratislavskej Starej tržnici bude v nedeľu 27. charitatívny Vianočný bazár, jeho cieľom je získať peniaze na dobročinné účely. Ako ďalej informovala Iveta Kešeľáková z bratislavského magistrátu, podujatie bude v nedeľu 27. novembra trvať od 10:00 do 17:00.

26.11.2016 14:00
Stará tržnica Foto:
Stará tržnica v Bratislave
debata

Organizuje ho Medzinárodný klub žien v spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí, bratislavským magistrátom a s veľvyslanectvami, ktoré sídlia na Slovensku.

Jednotlivé krajiny budú mať na bazári svoje stoly, na ktorých budú predávať typické jedlá a výrobky svojej krajiny. Všetky získané peniaze použije klub žien na dobročinnosť po celom Slovensku.

Tento rok sa na akcii zúčastní 33 krajín, štyri neziskové organizácie, tri medzinárodné školy a dva dobročinné kluby. Bazár otvorí primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák i veľvyslanci a diplomati, ktorí pôsobia na Slovensku.

Súčasťou podujatia je tradične aj tombola. Za vstup zaplatí dospelá osoba štyri eurá, deti, dôchodcovia a hendikepovaní zaplatia dve eurá, tombola bude stáť štyri eurá.

Vlani Vianočný bazár navštívilo viac ako štyritisíc hostí a vyzbierali 74 434 eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Vianočný bazár #Stará tržnica #charitatívna akcia