S turistickou kartou Bratislava Card môžete cestovať a máte 120 zliav

Nový koncept turistickej karty Bratislava Card rozšíril pre jej držiteľov dopravu aj za hranice mesta do celého Bratislavského samosprávneho kraja (BSK). Povedal to primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal s tým, že vylepšená Bratislava Card prinesie návštevníkom mesta a Bratislavského regiónu túto sezónu viac ako 120 zliav, vrátane bezplatnej prehliadky mesta, vstupov do múzeí a galérií a cestovanie Bratislavskou integrovanou dopravou (BID).

25.04.2017 12:50
turisti, Bratislava Foto:
Bratislavu si vlani pozrel rekordný počet turistov. Bude to tento rok ešte viac?
debata

Karta sa dá kúpiť v Turistických informačných centrách Bratislava Tourist Board, ako aj v niektorých dopravných zákazníckych centrách či na recepciách vybraných hotelov.

Je tiež dostupná aj online na internetovej stránke www.visitbratislava.com. Karta je k dispozícii v troch variantoch, a to je jednodňová za 15 eur, dvojdňová za 17 eur a trojdňová za 19 eur.

Podľa predsedníčky predstavenstva Bratislava Tourist Board Alžbety Melicharovej je turistická karta rok čo rok lepšia a výhodnejšia.

“Chceme, aby bola táto karta pre návštevníkov mesta stále atraktívnejšia. Tento rok prináša Bratislava Card najviac benefitov od jej vzniku, a to viac než 120 zliav na atrakcie, tematické prehliadky mesta, reštaurácie, hotely a rovnako aj bezplatné vstupy do mestských múzeí a galérií, bezplatnú prehliadku až v ôsmich svetových jazykoch a dopravu v celom Bratislavskom kraji,“ povedala Melicharová.

Tento rok oslavuje turistická karta Bratislava Card jedenáste narodeniny a od roku 2016 má nový dizajn. Ponuku pre letnú sezónu od mája 2017 do apríla 2018 vytvorilo až 72 subjektov z verejného, štátneho a podnikateľského sektora.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #mestská karta #zľavy