Kultúrne leto v Malackách ponúkne aj Letné hudobné štvrtky

Mesto Malacky počas tohtoročného Kultúrneho leta ponúkne okrem sprievodného programu aj dve špecifické podujatia. Ako ďalej informovala Lucia Czagáňová z Mestského centra kultúry Malacky, prvým z nich je Rozprávkové popoludnie určené hlavne deťom a druhým cyklus Letné hudobné štvrtky.

04.07.2017 16:50
debata

Prvé Rozprávkové popoludnie sa uskutoční v nedeľu 9. júla v Zámockom parku v blízkosti kaštieľa. Deti sa môžu tešiť na Divadlo Žihadlo s klaunom Pepelem od 17:00, ale už od 16:00 bude k dispozícii aj tvorivá dielnička.

Na nádvorí malackého kaštieľa sa v júli uskutočnia dva koncerty v rámci cyklu Letné hudobné štvrtky, 20. júla sa návštevníkom predstaví speváčka a pianistka Natalie s flamenco gitaristom Martinom Biesom a 27. júla Szidi Tobias a Band.

Malacké Kultúrne leto, ktoré potrvá do konca septembra, ponúkne počas letných mesiacov množstvo podujatí od letného ateliéru, výstav, letného rozprávkového čítania, ďalej historické potulky Malackami, prednášky, diskusie na zaujímavé témy, premietanie slovenských filmov pod holým nebom, aj pozorovanie hviezd s astronómom Tomášom Doborovodským či septembrové festivaly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Malacky