Vianočná Bratislava 2017 a trhy trvajú ešte do piatka

Séria predvianočných podujatí s názvom Vianočná Bratislava 2017 a vianočné trhy v hlavnom meste SR Bratislave trvajú ešte do piatka 22. decembra. Predvianočné podujatia odštartovalo v piatok 24. novembra rozsvietenie vianočného stromčeka na Hlavnom námestí. Atmosféru Vianoc zažívajú Bratislavčania a návštevníci mesta na Hlavnom, Františkánskom, Primaciálnom a Hviezdoslavovom námestí.

18.12.2017 15:30
Mikuláš, Vianoce, čokoláda Foto:
Ilustračné foto.
debata

Súčasťou Vianočnej Bratislavy je aj program v bratislavských mestských častiach, v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava i na Bratislavskom hrade. Ani tento rok nechýba Ulička vianočných želaní pod imelom, na Kostolnej ulici bude do piatka 22. decembra.

V utorok 19. decembra o 16:00 bude na Hlavnom námestí vystupovať Základná umelecká škola Exnárová z Ružinova, o 17:00 ich na pódiu vystrieda Súkromná základná umelecká škola Art Pegas z Petržalky.

V stredu 20. decembra pripravili pre ľudí vianočný koncert, zahrať príde skupina Starmania. Na Hlavnom námestí sú vianočné koncerty od konca novembra, návštevníkov mesta zabávali vystúpenia folklórnych súborov i spevákov z celého Slovenska. Koncerty ukončia v stredu 20. decembra.

Na tohtoročných vianočných trhoch, ktoré organizuje mesto, je sto vianočných stánkov. Na Hlavnom námestí je 72 stánkov, na Františkánskom námestí ich je 28. Okrem nich sú návštevníkom trhov k dispozícii aj stánky s vianočnými darčekmi a charitatívne stánky.

Všetky stánky s občerstvením sú otvorené denne od 10:00 do 22:00, stánky s vianočnými darčekmi a charitatívne stánky sú otvorené do 20:00. Zábava do konca týždňa trvá aj na Hviezdoslavovom námestí, kde sú Staromestské vianočné trhy.

Podrobné informácie o programe Vianočnej Bratislavy 2017 nájdu záujemcovia na tejto adrese.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Vianoce