V Paríži otvorili prvý nevestinec so sexuálnymi bábikami

Erotický salón, kde namiesto žien čakajú na svojich zákazníkov silikónové bábky, otvorili vo francúzskej metropole a je to zatiaľ zároveň prvé podobné zariadenie v celej krajine. Na "prenájom"sú tu tri realistické atrapy.

19.02.2018 07:00
debata (1)

Od roku 2016 je vo Francúzsku prostitúcia nelegálna, no zákon na platenie za sex s mašinami nemyslel, píše portál Thelocal.fr. Takto sa novootvorenému nevestincu podarilo nájsť dieru medzi paragrafmi a lákať klientov na prísľub splnenia takmer každého ich želania.

Oficiálna stránka XDolls ponúka na výber tri sexuálne bábiky – Lily, Sofiu a Kim; každú s fotografiou. Viac sa však potenciálny zákazník nedozvie. Umiestnenie je zahalené rúškom tajomstva, web podáva len strohú informáciu, že tento nevšedný salón sa nachádza v 14. parížskom okrese (arrondissemente).

Aby sa záujemca dopátral k presnej adrese, musí vopred zaplatiť – hodina s bábikou stojí 89 eur, dve hodiny 149 eur a ďalších 19 si musí pripraviť ten, kto má záujem o doplnkové služby virtuálnej reality.

Aj keď v Paríži ide o novinku, iné európske mestá nevestince so sexuálnymi bábikami otvorili už dávnejšie. Napríklad v Spojenom kráľovstve, v meste Gateshead, sa dajú takéto „pomôcky“ prenajať už tri roky, aby si zákazníci pred kúpou vlastnej bábiku mohli najprv vyskúšať.

Pred niekoľkými dňami salón so silikónovými pracovníčkami rozšíril ponuku amsterdamskej štvrte červených svetiel. No priekopníkom v tomto biznise sa stala Barcelona, kde takýto nevestinec, pod názvom Lumidolls, funguje od vlaňajšieho februára. Webová stránka Lumidolls klientov uisťuje, že každú bábiku po každom použití „dôkladne dezinfikujú“.

Zdroj: Thelocal.fr; Thelocal.es; Xdolls.fr; Mirror.co.uk; Nypost.com

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #nevestinec