Dni Petržalky ukončí galaprogram

Sériu kultúrnych, spoločenských a športových podujatí Dni Petržalky ukončí v sobotu 16. júna galaprogram v areáli petržalskej Dostihovej dráhy. Na návštevníkov čakajú sprievodné aktivity, súťaže i koncerty hudobných skupín. Ako informuje bratislavská mestská časť Petržalka na svojej oficiálnej webovej stránke, program sa začne o 10:00, tohtoročné Dni Petržalky ukončia pred polnocou hudobné skupiny.

10.06.2018 13:00
debata

Pre Petržalčanov pripravujú v sobotu od rána prezentáciu ľudových tradícií a remesiel, predpoludním sa začne aj Petržalská burza kníh.

Za symbolickú cenu tu budú ponúkať vyradenú literatúru pre deti, mládež aj dospelých.

Popoludní sa začne súťaž o najkrajšieho petržalského psieho kríženca, deti sa môžu zabaviť tvorivým a výtvarným ateliérom pre malé a veľké deti spojené so súťažou.

Čakajú ich aj maľovanie na tvár a detské atrakcie. Podvečer bude hudobné vystúpenie súborov Melódia a Petržalčanka.

Vystupovať budú od 16:30 do 20:00. Galakoncert naplánovali od 14:00, koniec bude pred polnocou. Na veľkom pódiu vystúpia hudobné skupiny a speváci zo Slovenska i zo zahraničia.

Predstavia sa Števo Gajdoš trio, Arzén, Modus Memory, Inekafe a pred 23:00 naplánovali vystúpenie slovenskej kapely Tublatanka.

Počas tohtoročného päťtýždňového programu Dni Petržalky sa uskutočnil napríklad Deň detí v psom parku na Wolkrovej ulici.

V rámci festivalu začiatkom júna odovzdali ocenenia Osobnosť Petržalky, v stredu 13. júna vyhlásia výsledky 22. ročníka súťaže školských časopisov s názvom Život našimi očami – novinári tretieho tisícročia.

Súčasťou Dní Petržalky je aj darovanie krvi. Tú môžu prísť záujemcovia darovať v utorok 12. júna od 8:00 do 12:00 do Denného centra na Osuského ulici v Petržalke.

debata chyba