Milovníci Twilightu sa konečne môžu vyspať v Bellinej posteli. Možno príde aj upír

Dojímavý príbeh nepravdepodobnej lásky krehkej smrteľníčky a temného upíra opantal pred niekoľkými rokmi srdcia (nie len) mladých žien po celom svete.

14.08.2019 07:00
Kristen Stewart a Robert Pattinson Foto:
Herečka Kristen Stewart a jej partner Robert Pattinson vo filme Twilight sága: Úsvit - časť 1.
debata

Milióny dievčat si predstavovali, aké by to bolo, volať sa Bella Swan, presťahovať sa do cudzieho mesta, nastúpiť do novej školy a stretnúť uhrančivého fešáka, ktorý je výnimočný v každom smere a má oči len pre ňu.

Odteraz fanúšičky nemusia ostávať už len pri rojčení. Môžu sa ubytovať priamo v dome hlavnej hrdinky, vojsť do jej izby, kde sa toho toľko stalo, vyskúšať si jej posteľ, kde noc čo noc snívala o svojom upírovi…

V ponuke portálu Airbnb, ktorý spája majiteľov bytov a domov, s turistami, ktorí nechcú bývať v hoteli, ale preferujú súkromie, sa objavil dom, kde sa nakrúcala séria filmov o láske, píše Nypost.com.

Hoci dej ságy bol zasadený do mestečka Forks v americkom štáte Washington, Bellin dom sa v skutočnosti nachádza v Saint Helens, v štáte Oregon, asi 50 kilometrov severne od Portlandu, píše Travelandleisu­re.com.

Sympatický biely dom pochádza z 30. rokov 20. storočia a má päť spální, v ktorých sa môže ubytovať až 10 hostí.

Asi kvôli väčšej autenticite umiestnili majitelia do izieb kartónové podobizne hlavných postáv v životnej veľkosti – nájde sa tu Bella aj jej verný, no neúspešný obdivovateľ, vlkodlak Jacob.

Čo však vzhľadom na obsah Twilightu prekvapí – chýba tu najslávnejší upír Edward Cullen – majitelia zrejme viac fandili láske dievčiny s vlčím mužom…

Hoci sa v oregonskom domčeku nakrúcala len prvá časť minisérie (v ostatných už plnili úlohu Bellinho príbytku štúdiové kulisy), má svoje čaro a príbeh. Ten si fanúšikovia môžu do poslednej kvapky (krvi) vychutnať za 300 dolárov (295 eur) za noc.

People.com

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twilight #Airbnb