Nazrite do najdrahšieho jednoizbového apartmánu. Luxus je slabé slovo

Newyorský hotel Four Seasons, ktorý sa nachádza v samotnom centre Manhattanu, je jedným z najluxusnejších hotelov v meste. 52-poschodový hotel navrhol legendárny architekt I.M. Pei a má štýlovú vstupnú halu, ktorej dominuje luxusný bar.

10.10.2019 07:00
debata (2)

Každá z izieb, ktoré prešli v roku 2016 rekonštruk­ciou, je priestranná a môže sa pochváliť obrovskými oknami, z ktorých je úžasný výhľad na mesto, ktoré nikdy nespí, zakrivenými 65-palcovými televízormi, špičkovým príslušenstvom a zariadením, a hlbokou pohodlnou vaňou, píše Theactivetimes­.com.

Všetky tieto pekné izby však blednú vedľa špičkového apartmánu Ty Warner Penthouse, ktorý zaberá celé najvyššie poschodie hotela, teda 400 m2, a je zhmotnením všetkého najluxusnejšieho, čo si človek len dokáže predstaviť.

Od toho sa odvíja aj cenovka za noc, hotel od návštevníkov vyúčtuje 50 000 dolárov, teda asi 46 000 eur. Táto suma robí podľa hotela z penthousu najdrahší jednospálňový apartmán na svete.

Penthouse postavili na streche už existujúceho hotela, otvorili ho v roku 2007 po dlhých siedmich rokoch stavby a má sa čím pochváliť. Priamo do apartmánu dovezie hostí súkromný rýchlovýťah a tam sa luxus len začína.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erica Wright (@megamoneygal),

Steny obývacej izby sú ručne lakované, zdobené perleťovými ornamentmi. Obrovské rohové okná prinášajú dnu denné svetlo a ponúkajú úchvatné výhľady na mesto, ktoré nikdy nespí.

O čistý vzduch a príjemnú atmosféru sa stará vodopád stekajúci od stropu až po zem po zelenej stene z polodrahokamu dovezeného z Južnej Afriky.

Na strope sa skvie mohutný sklenený luster od slávnej umelkyne a celému priestoru dominuje majestátne klavírne krídlo Bösendorfer.

Hostia majú k dispozícii súkromné ​​kúpele s bambusovými stromami, stacionárny bicykel a masážne stoly. V kúpeľni čaká na hostí luxusné umývadlo vytesané z jedného kusu kremeňa a vaňa z čínskeho ónyxu, z ktorej je perfektný výhľad na zelený Central Park.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PRIMETOUR VIAGENS (@primetourviagens),

V samotnej spálni sa hosť musí cítiť ako kráľ. Vzdušnosť jej dodáva takmer 8 metrov vysoký strop a dokonalý spánok zabezpečuje posteľ s ručne vyrobeným švédskym matracom prekrytá baldachýnom vyrobeným z thajského hodvábu a nití z čistého zlata.

Unikátom sú aj štyri balkóny apartmánu – ide o najvyššie umiestnené konzolové sklenené balkóny na svete.

Podľa hotela sa väčšina návštevníkov zdrží v apartmáne jednu noc, ktorú si poriadne vychutná. Nedávno tam však mali hosťa, ktorý v penthouse strávil celý mesiac a jeho účet bol 1,5 milióna.

Press.foursea­sons.com; Slate.com

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Monday Mood @fsnewyork

Príspevok, ktorý zdieľa Seek & Bolt Travel (@seekandbolt),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa IBC Private (@ibcprivate),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Granados (@davidgranadosnyc),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #New York