Zaujímavosti Revúcej približuje nová mobilná aplikácia

Prírodné a kultúrne pamiatky v meste i blízkom okolí, podujatia, tipy na výlety, ale aj prehľad ubytovacích a stravovacích zariadení či užitočné informácie a kontakty.

15.10.2019 13:20
debata

To všetko obsahuje nová mobilná aplikácia Turistický sprievodca mestom Revúca, v ktorej môžu obyvatelia a návštevníci spoznávať všetko, čo toto centrum Gemera ponúka.

Jej cieľom je jednoduchou a prehľadnou formou umožniť predovšetkým návštevníkom získať poznatky o meste, uľahčiť prístup k informáciám a v neposlednom rade dostať do povedomia možnosti trávenia času v meste a priľahlom okolí, uviedla vedúca oddelenia regionálneho rozvoja Mestského úradu Revúca Bibiana Jankóšiková.

Dodala, že súčasťou aplikácie je čítačka QR kódov, hlasový sprievodca, jednodotykové telefonovanie, mapy, GPS navigácie pre mobilné telefóny, ako aj presné súradnice jednotlivých objektov či fotografie z daného miesta.

Veľkou výhodou aplikácie je, že po stiahnutí funguje bez internetového pripojenia. Do úvahy berie aktuálnu polohu používateľa, na základe ktorej zobrazí miesta s najbližšou vzdialenosťou, zdôraznila Jankóšiková s tým, že aplikácia bude pravidelne aktualizovaná podľa aktuálnych informácií a potrieb mesta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Revúca