Ako vyhrať romantickú vilu v Toskánsku? Jednoducho, v tombole

Ak milujete malebné talianske Toskánsko a vaším snom je vlastniť tam nádherný dom, splnenie túžby je teraz bližšie ako kedykoľvek predtým.

13.10.2020 07:00
debata

Britský pár, ktorý vlastní v Garfagnane, na severe tohto čarovného kraja, dovolenkový dom v hodnote viac ako 400 000 eur, spustil podľa Lonely Planet tombolu, v ktorej ho možno vyhrať. Cena jedného súťažného lístka je 27 eur (25 libier).

predaji bude 20 000 tombolových lístkov a samotné losovanie sa uskutoční 1. februára 2021.

Dvojica plánuje zo sumy, ktorú z predaja utŕži, venovať značnú časť aj na charitu.

Vila patrí Jonovi a Annmarie Nurseovcom z Dorsetu, ktorí ju kúpili pred 11 rokmi. Za ten čas ju pekne zveľadili, pridali okná z gaštanového dreva a klenuté stropy.

Dom má tri kúpeľne, obývaciu izbu a kompletne vybavenú kuchyňu so zabudovanými spotrebičmi vrátane rúry, varnej dosky, chladničky s mrazničkou a umývačky riadu.

V jedálni je miesto pre osem osôb a je tu tiež príjemný krb. Majitelia si môžu oddýchnuť v bazéne s rozmermi 9,5 × 4 metre.

Veľkou pridanou hodnotou je najmä jej poloha – neďaleko veľkých miest, hôr, ale aj mora, v kraji, kde sa varí vynikajúce jedlo a podáva to najlepšie víno. Blízko je tiež národný park v ktorom sa voľne premávajú medvede, diviaky aj srnky.

Víťaz sa bude môcť rozhodnúť, či sa v štvorizbovej vile sám ubytuje, ponechá si ju ako rekreačný dom, začne ju prenajímať dovolenkárom alebo ju ďalej predá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Toskánsko