Karloveské hody sa tento rok rozložia na päť septembrových víkendov

Tradičné septembrové hody v bratislavskej Karlovej Vsi sa tento rok rozložia na päť víkendových podujatí. „Ak sa epidemická situácia dramaticky nezmení, tradícia Karloveských hodov sa po ročnom výpadku aspoň čiastočne obnoví. Jeden veľký hodový víkend sa rozloží na päť menších,“ informuje v tlačovej správe hovorca mestskej časti Branislav Heldes.

26.08.2021 13:00
debata (1)

Návštevníkov Karloveských hodov čakajú počas septembra koncerty, tanečné vystúpenia, športové podujatia, detské divadlá, čítačky, výmena oblečenia, burza kníh či šarkaniáda.

„Tradičné a najväčšie podujatie pre epidemické podmienky mení svoj charakter, ráz a formu. Namiesto jedného masového podujatia v Líščom údolí prinesieme kultúrne a športové podujatia počas každého septembrového víkendu, až po slávnostný hodový víkend 1. až 3. októbra,“ ozrejmila vedúca oddelenia kultúry v Karlovej Vsi Adriana Majka.

V sobotu 4. septembra vystúpi na ihrisku pri Karloveskom centre kultúry Divadlo Spoza Voza a Ivan Mládek so svojou kapelou Banjo Band.

V nedeľu 5. septembra uvedú organizátori Hodový piknik vo Vodárenskej záhrade s programom.

Súčasťou prvého hodového víkendu bude aj charitatívne plávanie v školskej plavárni v Základnej škole Alexandra Dubčeka na Majerníkovej 62.

„Výťažok zo vstupného pre verejnosť, ktorá si bude môcť zaplávať od rána až do večera, poputuje na zakúpenie mobilného bazénového zdviháka pre zdravotne znevýhodnených a starších návštevníkov," vysvetlil Heldes.

Program ďalších víkendov bude Karlova Ves zverejňovať priebežne, podľa vývoja epidemickej situácie a opatrení.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hody #Karlova Ves