Inst@inšpirácia: Profíci riešia zisky, on naplno fotí. Toto sú podľa Ľuda dve top mestá

Amatéri sa starajú o vybavenie, profesionáli o peniaze, majstri o svetlo, ja iba fotím, hovorí Ľudo Repáň.

15.02.2022 07:00
debata

Jeho koníček sa stal jeho vášňou, preto vzniklo Ludophoto. Tak môže všetkým ukázať, ako vidí svet on.

Rád cestuje a svoje cesty rád zvečňuje. Tu sú fotografie dvoch miest, ktoré miluje. Jedným je Praha a druhým mestom, ktoré ho úplne opantalo, je Rím.

Obe majú podľa neho neuveriteľnú charizmu a úžasnú históriu, ale v prípade Ríma je to pre neho niečo fascinujúce a aj preto v týchto mestách trávi najviac času počas svojich ciest.

Pražský hrad od Vltavy.
Tancujúci dom v Prahe počas modrej hodinky.
+3Národní divadlo v Prahe.

Tento rok bude pre Ľuda rokom zmien – má veľké plány plné dobrodružstiev a výziev. V apríli sa napríklad chystá na Kanárske ostrovy.

Navštívi aj Taliansko – vyrazí z Bologne cez Florenciu do mesta Lucca, ale neobíde ani Pisu, odkiaľ pôjde do Sieny a ďalej plánuje zamieriť krížom cez Toskánsko až do Ríma.

Vo Večnom meste plánuje nafotiť miesta, ktoré vám nikto neukázal a ani neukáže, miesta, kam vás sprievodca nezoberie, aj napriek tomu, že sú úžasné.

Na Apeninskom polostrove navštívi ďalej miesta ako Strada di Terrapille, Cypress road, mestečko Montepulciano, ale aj Montefalco a Orvieto. Celková dĺžka pochodu bude vyše 600 kilometrov.

Viac inšpirácií od fotografa Ľuda Repáňa nájdete na jeho Instagrame.

NEPOUZIVAT! instagram, Kysuce, Veterný mlyn v Korni u Šulcov Čítajte viac Inst@inšpirácia: Päť tipov na zimné výlety po čarovných kysuckých chodníčkoch svah, lyžovačka, sneh, zima, snoubord, snowboard, hory Čítajte viac Tu je 14 najinstagramovanejších lyžiarskych stredísk Európy: Slovensko zabodovalo! paríž, turista, dovolenka, eiffelova veža Čítajte viac Najinstagramovanejšia už nie je Eiffelovka. Prvenstvo má 'najšťastnejšie miesto'

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Rím #Instagram