Turistickú sezónu otvára na nitrianskom výstavisku veľtrh zameraný na cestovanie

Nitrianske výstavisko organizuje prvý ročník multitematického veľtrhu zameraného na cestovanie po Slovensku a aktívne trávenie voľného času v prírode. Priestor na prezentáciu majú kempy, turistické lákadlá jednotlivých krajov Slovenska, predajcovia karavanov, športových a funkčných potrieb.

09.04.2022 10:04
debata

Súčasťou veľtrhu sú aj sprievodný program, odborné prednášky a cestovateľské kino, informovala Katarína Moravcová z agrokomplexu Národné výstavisko Nitra. Veľtrh Caravan, Bike, Tourist sa začne vo štvrtok 7. apríla a potrvá do nedele 10. apríla.

Prvý slovenský karavanistický veľtrh sa vo svojom úvodnom ročníku predstaví s flotilou 80 karavanov 30 svetových značiek. Návštevníci si môžu jazdu s karavanom vyskúšať priamo na veľtrhu. Slovenská asociácia campingu a caravaningu pripravila prednášky o karavaningu, kempovaní, budovaní stellplatzov, digitalizácii kempov a atrakcií v okolí.

V pavilóne M3 nájdu návštevníci offroadové karavany, mini obytné prívesy, strešné stany a nosiče, expedičné obytné nadstavby pre automobily, elektrobicykle a elektrokolobežky, skladacie elektrobicykle a vybavenie pre cyklistov.

Pavilón A bude venovaný cestovnému ruchu a turistike. Zastúpené budú jednotlivé kraje Slovenska, ktoré okrem tipov na výlety, rekreáciu, wellness a turistiku ponúknu návštevníkom aj ochutnávky svojich gastrošpecialít.

čočík, čína, mall.tv Čítajte viac Vyhliadka na Severnú Kóreu: Odvážny Čech vám ukáže hranicu KĽDR, Ruska a Číny mall tv, Naomi v Japonsku Čítajte viac Fukušima. Ako vyzerá postapokalyptický svet 9 rokov po jadrovej havárii?
debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #veľtrh