Viaceré turistické atrakcie Nitry zostanú počas veľkonočných sviatkov otvorené

Obyvatelia i návštevníci Nitry môžu aj počas veľkonočných sviatkov navštíviť viaceré atrakcie v meste. Ako informovalo nitrianske Turistické informačné centrum (TIC), otvorený bude napríklad hradný areál i Botanická záhrada Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU).

14.04.2022 12:56
debata

Park botanickej záhrady bude počas sviatkov otvorený od 10.00 do 18.00 h. Sprístupnené bude aj Vivárium SPU, a to vo štvrtok a v piatok od 9.00 do 15.00 h a v sobotu a nedeľu od 10.00 do 12.00 h. Na Veľkonočný pondelok bude zatvorené, uviedlo TIC.

Turisti môžu sviatky využiť aj na návštevu Nitrianskeho hradu. Katedrála sv. Emeráma na Nitrianskom hrade bude otvorená každý deň do 18.00 h okrem času, keď v nej budú prebiehať bohoslužby.

V rovnakom čase bude sprístupnený aj hradný areál. Počas veľkonočných sviatkov, s výnimkou pondelka, bude otvorené aj Diecézne múzeum. Turisti ho môžu navštíviť v čase od 10.00 do 17.00 h.

Slovenské tradície Veľkej noci

Video vzniklo v spolupráci s Mall.tv.

Taliansko, Miláno, dom, Marina Abramovič Čítajte viac Taliansko uvoľňuje! Pred letom 2022 zverejnilo plán rušenia protipandemických obmedzení Japonsko, čerešňové kvety Čítajte viac Ružové šialenstvo sa začalo! Toto je najfotogenickejšie obdobie japonského roka
debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #Veľká noc