Košický hotel patrí medzi najlepšie hotely svetovej siete

Hotel DoubleTree by Hilton Košice sa umiestnil medzi TOP 5 hotelmi Hilton Worldwide v Európe, Afrike a Strednom Východe.

04.05.2022 08:00
Double Tree by Hilton 2 Foto:
Double Tree by Hilton v Košiciach.
debata

Košický hotel DoubleTree by Hilton získal prestížne ocenenie, ktoré určite jeho zamestnancov, vedenie a majiteľov po dvoch ťažkých pandemických rokoch potešilo. Prvý krát získal prestížne ocenenie Pride Award, ktoré každoročne udeľuje najlepším hotelom svojej siete spoločnosť Hilton Worldwide.

Košický hotel patril v roku 2021 medzi najlepších 5 hotelov tejto siete v Európe, Afrike a na Strednom Východe. Presadil sa medzi 140 hotelmi v tomto regióne. Hlavným kritériom pre udelenie ceny Pride Award je najmä hodnotenie spokojnosti hostí.

Do úvahy sa berie celková spokojnosť s ubytovaním a vybavením hotela, jeho čistotou a jedným z dôležitých kritérií je tiež lojalita hostí a ich ochota vrátiť sa.

Double Tree by Hilton v Košiciach. Foto: Double Tree by Hilton
Double Tree by Hilton 4 Double Tree by Hilton v Košiciach.
tanec, stužková, ples Čítajte viac 35 rokov po: Pozrite sa, ako dnes vyzerá hotel z filmu Hriešny tanec

„Máme za sebou ťažké pandemické obdobie, ktoré komplikovalo fungovanie celého segmentu služieb. Práve po takomto náročnom čase je zisk spomínaného ocenenia skutočným dôkazom mimoriadneho odhodlania, tímovej práce a dôsledného úsilia každého člena tímu, s ktorým mám tú česť spolupracovať,“ povedal Peter Dandár, generálny riaditeľ košického hotela Double Tree by Hilton Hotel Košice.

„Mnohí zamestnanci museli toto odvetvie opustiť a keďže v mysliach ľudí ostala nepríjemná spomienka na stratu práce zo dňa na deň, len veľmi ťažko sa vracajú späť. Zároveň je omnoho náročnejšie ich motivovať. Preto som nesmierne šťastný, že našli v sebe silu a ambície, aby sme spoločnými silami dosiahli tento úspech a získali tak víťazstvo v podobe jedného z najprestížnejších ocenení v rámci siete Hilton Worldwide. Pre mňa ako riaditeľa je skutočne inšpiratívny fakt, že máme nielen najlepšiu značku a lokalitu, ale aj najlepší personál v Košiciach. Toto ocenenie nám všetkým zároveň dokazuje, že naše silné každodenné proklientske zameranie a vysoká angažovanosť každého člena tímu má význam a zároveň vidíme výsledky svojej práce“, dodáva Peter Dandár.

Hotel je súčasťou skupiny Best Hotel Properties, má 170 izieb vrátane 10 apartmánov a v súčasnosti v ňom pracuje 71 zamestnancov. Otvorený je od roku 2009 a bol prvým hotelom siete Hilton Worldwide na Slovensku.

Double Tree by Hilton v Košiciach. Foto: Double Tree by Hilton
Double Tree by Hilton Double Tree by Hilton v Košiciach.
Šanghaj, Čína Čítajte viac Otvorili najvyšší hotel sveta. Teda... možno. V čom je háčik? dubaj, cestovanie, more, mrakodrapy, pláž Čítajte viac Čo ponúka 7-hviezdičkový hotel? Dá sa prekonať 5 hviezd a posunúť hranicu luxusu?
debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #hotel