Mladú turistku v Paríži znásilnil bezdomovec priamo pri Notre Dame. Agresor použil nechutnú výhovorku

Americkú ženu, ktorá navštívila Paríž, pred pár dňami, znásilnil bezdomovec na verejných toaletách blízko katedrály Notre Dame, uviedla prokuratúra pre Daily Mail. Skutok sa stal skoro ráno. Podozrivým je podľa portálu 23-ročný muž zo severnej Afriky.

17.08.2022 06:00
debata (5)

„Američanka sa pred týždňom v sobotu nadránom prechádzala so svojím partnerom po brehu Seiny, keď vošla na záchod,“ povedal pre Daily Mail „vyšetrujúci zdroj“. „Je dobre osvetlený a okolo bolo veľa ľudí, ale partner ženy sa znepokojil, keď bola vnútri už príliš dlho.“

Keď ju vošiel skontrolovať, počul ju plakať a zistil, že ju v jednej z kabínok napadli, informoval Mail.

Američanke sa následne podarilo utiecť, zatiaľ čo jej partner a ďalšie prítomné ženy páchateľa zadržali, kým sa neobjavila polícia a nezatkla ho, píše Fox News.

Agresor tvrdil, že mal so ženou „konsenzuálnu dohodu“, povedal zdroj pre Mail, pričom poprel, že by urobil niečo zlé. Po vypočutí ho však obvinili zo znásilnenia a ponechali ho vo väzbe.

Obeti, ktorá má 27 rokov, ošetrili zranenia v nemocnici vo východnom Paríži. Ona a jej priateľ sa hneď vrátili do USA, ale naďalej spolupracujú s francúzskymi úradmi.

Podľa Guardianu sa údajný incident odohral v nedeľu o 1:00 ráno. Oblasť v blízkosti rieky Seiny je známa tým, že je vo dne i v noci plná turistov aj miestnych obyvateľov.

NEPOUZ dokonala plaz na Maldivach crazy sexy fun traveler Čítajte viac Sólo cestovateľka Alexandra: Moja zóna komfortu je niekde inde ako u väčšiny žien veľký tresk, vesmír, explózia Čítajte viac Ako sa odmínujú storočné lesy po vojne? Pomaly, nebezpečne a draho Eiffelova veža Čítajte viac Uniknutá správa: Eiffel by dostal infarkt! Veža je v hroznom stave, má 884 poškodení Paríž, Francúzsko, Socha slobody, Eiffelova veža Čítajte viac Najdrahšia fľaša vína, kráľ 20 minút na tróne, svadby s mŕtvymi: 12 faktov o Francúzsku

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #znásilnenie #Paríž #Notre Dame #turistka