V Nitre bude jazdiť vianočný autobus

V meste pod Zoborom bude jazdiť vianočný autobus. Informuje o tom mesto Nitra na sociálnej sieti.

08.12.2022 11:00
debata

Prepravca Transdev Slovensko pripravil pre svojich cestujúcich počas adventného a vianočného obdobia prekvapenie v podobe svetielkami vyzdobeného vianočného autobusu. „Bude to po prvýkrát, čo takto vyzdobený autobus bude premávať po nitrianskych uliciach. Nitra sa tak pripojí k radu svetových, ale i niektorých slovenských miest, ktoré každoročne zdobia vozidlá mestskej hromadnej dopravy (MHD) vianočnou výzdobou,“ píše sa v statuse.

Vianočný autobus bude počas celého vianočného obdobia premávať na bežných spojoch, takže stretnúť ho budú môcť cestujúci na väčšine liniek MHD v Nitre. Vo vianočnom autobuse bude platiť rovnaká tarifa ako v bežných autobusoch MHD Nitra. Dnes by mal vianočný autobus premávať na linke 24 a v stredu 7. decembra na rôznych linkách, ale najmä na linkách 2, 9 a 25.

vianoce, veniec Čítajte viac V Poprade pribudli štyri nové autobusy MHD s vianočnou tematikou Vianoce, stres, starosti, problémy Čítajte viac Vianoce budú tento rok temné. Odvážime sa vôbec zapnúť svetielka?
debata chyba
Viac na túto tému: #Nitra #Vianoce