Vianočná dedina v Senici ponúka trhy aj kultúrny program až do 22. decembra

Vianočná dedina v centre Senice bude až do Vianoc miestom na predvianočné stretnutia, kultúrny program a vianočné trhy. Jej program otvoril podvečer primátor Senice Martin Džačovský, nasledovali prvé koncerty zoskupenia Paper Moon Trio, Juraja Hnilicu a speváckeho zboru Cantilena.

19.12.2022 09:00
debata

Počas trvania Vianočnej dediny až do štvrtka 22. decembra budú podľa hovorkyne senickej radnice Tatiany Moravcovej na Námestí oslobodenia drevené predajné stánky s občerstvením a vianočným tovarom.

Gastrostrostánky, kde si budú môcť návštevníci pochutnať na tradičnej cigánskej pečienke, známych senických burgroch, ale aj tradičných lokšiach, varenom víne, káve či punči, budú otvorené od 10:00 do 20:00.

Stánky s vianočným tovarom ako napríklad perníky, medovina, trdelníky, ľudovoumelecká keramika alebo rozmanité vianočné aranžmány budú k dispozícii vždy do 18:00 hodiny. V sobotu sa o živý Betlehem postará kolektív Záhoráckeho divadla.

Počas trvania Vianočnej dediny je pripravený pestrý kultúrny program. Na pódiu sa vystriedajú s vianočnými predstaveniami deti z materských a základných škôl a tiež Základnej umeleckej školy Senica.

Ich vystúpenie vždy podvečer doplní hudobný hosť. V pondelok Duo Blonde, v utorok skupina Chilli, v stredu to bude Four Glasses a v posledný deň vianočnej dediny vystúpi skupina Memories a folklórna skupina Pruclek.

Maldivy, dovolenka, cestovanie, lietadlo, lietanie, letecká dovolenka, pláž, exotika, ostrov, more, Čítajte viac Rok 2023 prinesie na paluby letov EÚ veľkú zmenu: Komisia spravila revolučné rozhodnutie Sicília, Etna, sopka, Taormina, ostrov, večer, dovolenka, leto, noc, Čítajte viac Najväčší ostrov Stredozemného mora môže čoskoro spojiť s pevninou najdlhší visutý most na svete
debata chyba
Viac na túto tému: #Senica