Kúpele Sliač pre vysoké ceny energií odstavili prevádzku až do konca februára

Kúpele Sliač zaviedli mimosezónnu prevádzkovú výluku, ktorá potrvá až do 28. februára budúceho roka. Ako informujú štátne kúpele na sociálnej sieti, k tomuto kroku pristúpili hlavne z dôvodu extrémneho nárastu cien energií, ktoré pri spotrebe kúpeľov v zimnom období predstavujú náklad vysoko presahujúci výnosový potenciál kúpeľov v zimných mesiacoch.

25.12.2022 11:00
debata

„Počas zimnej odstávky nebude možné absolvovať kúpeľné pobyty a ani čerpať nijaké doplnkové služby, ktoré počas bežného roka ponúkame. Tento čas však chceme aktívne využiť pre ďalšie zveľaďovanie kúpeľného prostredia,“ uvádzajú Kúpele Sliač s tým, že pre klientov budú aj v období odstávky naďalej plne k dispozícii pre rezervácie pobytov. Liečivé účinky sliačskej vody si budú môcť záujemcovia opäť dopriať od 1. marca 2023.

kúpele, masáž, wellness Čítajte viac Košické zastupiteľstvo schválilo kúpu Sobraneckých kúpeľov za 769 000 eur cestovanie, let, lietadlo Čítajte viac Pozor, čo máte v lietadle oblečené. Pasažierka sa dostala do problémov pre frivolný korzet
debata chyba
Viac na túto tému: #Kúpele Sliač