Krakov okrem Wawelu, draka či slávnej Sukiennice ponúka aj poriadnu streľbu

Počet strelníc pre profesionálov aj amatérov z roka na rok rastie. Je to zaujímavé miesto na trávenie voľného času, ale aj rande, stretnutia s priateľmi či akčnú rozlúčku so slobodnou slobodou. Je to tiež ideálne miesto pre ľudí, ktorí chcú začať so streľbou a v budúcnosti sa zúčastniť streleckých súťaží.

18.02.2023 06:00
Krakov, Foto: ,
Hrad Wawel bol sídlom kráľov aj nenásytného draka. Krakov však má aj ďalšie lákadlá.
debata

Ak chcete spojiť výlet a prehliadku historického mesta s adrenalínovým zážitkom, zamierte do Krakova.

Strelnice v Krakove sú moderné zariadenia s dobrou infraštruktúrou. Ponúkajú rôzne druhy zbraní, ktoré z vás na počkanie spravia Jamesa Bonda či iného obľúbeného filmového hrdinu.

Návšteva strelnice nie je len zábavou, ale aj aktivitou, ktorá umožňuje komplexný rozvoj. Umožňuje vybudovať si fyzickú kondíciu a zmierniť stres.

nepouž, bludisko, stará ľubovňa Čítajte viac Najväčšie bludisko v strednej Európe je v Starej Ľubovni, uličky merajú vyše 3 kilometre

Získavanie streleckej skúsenosti má pozitívny vplyv na pohodu, sebavedomie a pomáha pri rozvoji rôznych druhov zručností.

Na strelnicu v Krakove môže ísť každý. Inštruktori streľby pozývajú aj tínedžerov. Streľba v Krakove je dobrou zábavou pre ľudí všetkých vekových kategórií bez ohľadu na pohlavie.

Na strelniciach v Krakove často môžeme stretnúť aj dámy, ktoré sa výborne zabávajú.

Top hodnotenie

V samotnom Krakove je niekoľko strelníc, čo svedčí o tom, akú popularitu si táto zábava v posledných rokoch získala. Špeciálnu pozornosť si zaslúži Krakovská strelecká akadémia. Ide o krakovskú strelnicu, ktorá sa nachádza na ulici Jana Surzycki 16.

Turecko, leto, more, dovolenka, pláž Čítajte viac Arogantní, vulgárni a hluční, Ukrajincov nazývajú fašistami, píšu o Rusoch v Turecku znechutení dovolenkári

Má priemerné hodnotenie 4,9 z viac ako 1 800 recenzií. Je to ideálne miesto pre ľudí, ktorí chcú začať dobrodružstvo so streľbou, ako aj pre tých, ktorí si chcú vyskúšať extrémnu streľbu na strelnici alebo sa pripraviť na preteky.

Na strelnici v Krakove nájdete obrovský výber zbraní – krátkych, dlhých aj historických. A stále pribúdajú nové. Pri rezervácii návštevy si môžeme vybrať jeden zo 7 balíčkov – od základného (25 rán) až po badass (70 rán).

Každý záujemca absolvuje najprv príslušné školenie a dostane chrániče zraku a sluchu. Počas celej návštevy sa každý návštevník môže spoľahnúť na pomoc a potrebné pokyny, ktoré umožnia správne používať zbraň a dosiahnuť najlepšie výsledky.

chalupa, Orava Čítajte viac 14 tipov na výlety na Orave: Turistika, kúpanie, história, ľudová architektúra Petrohrad Čítajte viac Turisti obchádzajú Rusko. Týmto nahradili cársky Petrohrad či majestátny Vladivostok

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Poľsko #Krakov #strelnica