Slávny raper sa dal na prenájmy: Noc v jeho skrini medzi 10 000 pármi topánok za 10 eur

Na portáli Airbnb, kde si turisti namiesto hotela môžu na svojich cestách prenajať súkromný byt, dom, iglú, zobytnenú pivnicu či inú nehnuteľnosť, sa objavil aj bizarný inzerát.

16.02.2023 06:00
debata

Slávny hip-hopový producent a rapper DJ Khaled, ponúkol záujemcom možnosť stráviť noc v jeho šatníku špeciálne venovanom jeho bohatej zbierke značkových tenisiek.

A cena za prenocovanie vôbec nebola závratná: dídžej si za zážitok zo svojej skrine pýta len 11 dolárov (10 eur).

Nejde však o náhodný nápad. DJ Khaled totiž nedávno začal spolupracovať so značkou Nike Jordan, a tak pobyt medzi jeho 10 000 teniskami je len zaujímavý marketingový ťah.

„Tenisky sú nevyhnutnou súčasťou hip-hopovej kultúry a ich zbieranie je umenie – rovnako ako tvorba hudby,“ zdôraznil DJ Khaled.

Producent a raper rád na svojich sociálnych sieťach zverejňuje videá o svojom luxusnom miamskom živote, takže aj pobyt v jeho šatníku musí byť určite extravagantným a grandióznym zážitkom.

Hostí pustí raper aj do svojho vonkajšieho salónika a bazéna, no ak by sa záujemcovia tešili na noc plnú skúšania drahých tenisiek, ostali by sklamaní: luxusné topánky povolil majiteľ len fotografovať.

USA, Socha slobody, New York, sneh Čítajte viac Podnikavý Newyorčan postavil počas búrky iglú 'hotel'. Cena za noc vyrazí dych Amboise Čítajte viac K službám! Na internete si môžete prenajať rozprávkové zámky (za príjemné ceny) ostrov, more, dovolenka, voda, palmy, exotika, most, kúpanie, slnko, relax, opaľovanie, slnenie, moré nebo, obloha, samota, súkromie Čítajte viac Dovolenka snov: Cez Airbnb si prenajmete vlastný ostrov, a ani nestojí majland

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #DJ Khaled #Airbnb