Od polovice marca si môžete pozrieť Piešťany podľa Wintera

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj zážitkov sa od 18. marca vráti k novej sezóne obľúbených zážitkových prehliadok Piešťany podľa Wintera. Do začiatku mája sa každú sobotu budú môcť účastníci prechádzať po kúpeľnom meste so slúchadlami na ušiach a počúvať dramatizáciu spomienok zakladateľa kúpeľov Ľudovíta Wintera. Informoval o tom Martin Palkovič z KOCR.

27.02.2023 22:10
Piešťany, Winter Foto: ,
Zakladateľ kúpeľov Ľudovít Winter.
debata

„KOCR a Divadlo Jána Palárika v Trnave vytvorili produkt na pomedzí divadla a komentovanej prehliadky. Sprievodcom je sám Ľudovít Winter, ktorý už ako 20-ročný začal budovať dobré meno piešťanských kúpeľov a vo svojom úsilí nepoľavil ani na sklonku života,“ uviedol Palkovič.

Prehliadky sa začínajú na Kolonádovom moste a pokračujú zastávkami pri Kursalone, Zelenom strome, soche barlolámača, hoteli Thermia Palace, Pro Patrii a končia sa na kúpalisku Eva. Živé výstupy hercov z trnavského Univerzitného divadla THE.ART.RE v dobových kostýmoch na jednotlivých zastávkach účastníkov prenesú na začiatok 20. storočia.

Banská Štiavnica, tajch, Klinger, jazero Čítajte viac Na tajch Klinger sa vrátila plaváreň, dokončili druhú etapu za viac ako 63-tisíc eur lietadlo, letisko, doprava, Čítajte viac Z Tel Avivu do Piešťan. Počas sezóny sa bude lietať každú stredu
debata chyba
Viac na túto tému: #Piešťany