Čo im to spravili? Príšerne vyzerajúci princ William a Kate vydesili fanúšikov

Sochy sa zvyčajne vzdávajú počesť svojim živým predlohám, aj keď je pravda, že na svete sa objavilo aj dosť paškvilov - stačí si spomenúť na veľmi nevydarenú bronzovú podobizeň futbalistu Ronalda, ktorú preňho zhotovil v roku 2017 v jeho rodnom meste na Madeire umelec Emanuel Santos...

28.04.2023 06:00
debata (2)

Treba tiež priznať, že mnoho voskových figurín v múzeách slávnych nie je práve vernou kópiou svojich vzorov, no to, na čo sa museli návštevníci výstavy v Poľsku, doslova vyrazilo dych.

Mali byť jednou z top atrakcií – veď švárny princ William a jeho očarujúca manželka Kate Middletonová sú obľúbenými osobnosťami. Do Krakova však prišli dosť príšerné napodobeniny.

Podľa Sky News sa duo objavilo ako súčasť výstavy v tamojšom Múzeu voskových figurín. Socha princa však pripomína skôr vydeseného návštevníka dentálnej ambulancie.

Figurína Kate je natoľko nerozpoznateľná, že keby nestála vedľa uniformovaného pacienta, sotvakto by hádal správne jej meno. „Strašlivá“ socha Kate disponuje vysokým čelom, pretiahnutou tvárou a pôsobí minimálne o desaťročie staršie ako skutočná princezná. Najhoršie sú na nej vlasy – Kate má vždy hladké upravené tmavohnedé, pričom figuríne prisúdili na vrch hlavy niečo ako tenké drôty.

Ich hrozný vzhľad viedol medzi komentátormi na sociálnych sieťach k špekuláciám, že sochár pracoval výhradne potme alebo pozná Williama a Kate len z rozprávania.

Virálne video, ktoré má na TikToku viac ako 13,5 miliónov pozretí. „Poďte so mnou do najhoršieho múzea voskových figurín v Poľsku,“ povedala v klipe influencerka Becka Blackburn.

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music

Súčasťou expozície sú aj ďalšie nie veľmi vydarené verzie ďalších členov britskej kráľovskej rodiny vrátane kráľovnej Alžbety II. a princa Philipa, Daniela Radcliffa (ako Harryho Pottera) či Shreka.

Krakovské múzeum voskových figurín nachádzajúce sa v Starom Meste, má na TripAdvisore hodnotenie 2,5 hviezdičky a je na 392. mieste medzi najzaujímavejšími aktivitami v meste.

NEPOUZ, seapod Čítajte viac Už ich stavajú: Luxusné domy na stračích nohách za 1,4 milióna ovláda inteligentný prsteň nepouz, amsterdam, kampaň Čítajte viac Turisti, choďte domov!, kričia videá. Obľúbená európska metropola spustila drsnú kampaň rekord, Čítajte viac 24 hodín adrenalínu: Dvaja priatelia navštívili 9 metropol za 1 deň: Najviac ich potrápila Bratislava

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Krakov #William a Kate #voskové figuríny