Prieskum odhalil, že Američania sa toto leto chystajú k nám! Do ktorého mesta majú namierené?

Myslieť na leto sa oplatí už niekoľko mesiacov vopred, treba si vybrať miesto, ubytovanie, atrakcie, dopravu... Podľa údajov z vyhľadávačov a bookingov leteniek je jednoduché zistiť, ktoré destinácie sú túto sezónu v hľadáčiku cestovateľov. A najviac Američanov si chce pozrieť jedno slávne mesto starého kontinentu.

17.05.2023 06:00
debata (4)
Video
Londýn. Zdroj: videezy.com
B Roll by Videezy

Údaje založené na vyhľadávaniach od novembra 2022 do marca 2023 ukázali, že najviac turistov sa od júna do augusta tohto roku chystá do Londýna.

Či k tomu prispela nedávna korunovácia nového kráľa, či je metropola ostrovnej krajiny jednoducho v kurze, faktom ostáva, že podľa analýzy, ktorú vypracovala letecká spoločnosť Delta Air Lines, cestujúci tento rok vyhľadávali letné pobyty do britského hlavného mesta viac ako do ktorejkoľvek inej destinácie.

Hneď po Londýne je druhým najžiadanejším dovolenkovým letoviskom populárny mexický Cancún. A na treťom mieste opäť žiari európska perla, Paríž. Štvrté miesto obsadilo Večné mesto – Rím, nasledované Tokiom.

turistky, turisti, fotoaparát, fotografie, obrázky, pamiatka, slnečné okuliare, dovolenka, cestovanie, klobúky, Čítajte viac 879 miliónov ciest. Ktorý národ Európy cestoval počas pandémie najviac?

Rebríček dopĺňajú vyhľadávania Amsterdamu, Montego Bay na Jamajke, Atén, Los Cabos a Punta Cana v Dominikánskej republike.

Údaje boli založené na vyhľadávaniach na stránkach Delta.com od novembra 2022 do marca 2023 pre cestovanie od júna do augusta tohto roku.

Celkovo sa blíži rušné cestovné leto. Letecká spoločnosť oznámila, že jej zahraničné lety sú už na leto rezervované na 75 percent a očakáva sa, že cena medzinárodných leteniek dosiahne 5-ročné maximum. Nárast sa pripisuje kombinácii nižšej ponuky, vysokých nákladov na palivo a vysokého dopytu.

lietadlo, letisko Čítajte viac Meškali a ich bábätko nemalo letenku: Rodičia opustili syna na check-ine a bežali do lietadla krídlo, lietadlo, Seagle Air Čítajte viac Nestratili ste náhodou Boeing? Obrovské lietadlo sa našlo na poli, nikto nevie, ako sa tam dostalo mobil, tablet, internet, telefón, cestovanie, cestovatelia, mladí ľudia, turisti, hudba, internet, Facebook, Instagram, sociálne siete, sieť, mládež, Čítajte viac Americkí turisti o Európe: 7 vecí ich u nás totálne šokovalo

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Američania #Delta Airlines #Delta Air Lines