Letný program v Prešove odštartuje tromi podujatiami

Letný program v centre mesta Prešov odštartuje počas nadchádzajúceho týždňa troma podujatiami. Všetky akcie privíta od utorka 30. mája do piatka 2. júna Záhrada umenia. Programy sú pripravené pre všetky generácie.

30.05.2023 07:00
debata

Ako informovala Patrícia Nagyová z Parku kultúry a oddychu v Prešove, prvým z troch podujatí je Musical Soul Festival. Ide o nový mestský festival elektronickej tanečnej hudby, ktorý sa uskutoční u utorok 30. mája. Od 14:00 do 22:00 sa predstavia Beisi & Crono, Andee, D.K.O., Johny de city, DJ Dlugosh, Saidorsen, Queen B a ďalší. „Myšlienkou tohto jedinečného projektu je posilniť pozitívny vzťah mladej generácie k nášmu mestu a priniesť kvalitnú elektronickú hudbu do verejného priestoru pod holým nebom,“ uviedla Nagyová.

Ďalším podujatím je oslava Dňa detí, ktorá je naplánovaná na štvrtok 1. júna. Program je určený pre deti všetkých vekových skupín. „Malí oslávenci sa môžu tešiť na zábavný program, súťaže, tanečné vystúpenia a množstvo atrakcií. Okrem toho nebude chýbať chutné občerstvenie, predaj hračiek a rôznych výrobkov pre deti,“ uviedla Nagyová.

Tri dni hudby a zábavy zakončí festival Hudba v meste. V piatok 2. júna vystúpia Medial Banana, Billy Barman a Janais. „Hudba v meste sa stáva tradičným a vždy mimoriadne úspešným komunitným podujatím, ktoré ponúka príležitosť pre stretnutia s priateľmi v sprievode kvalitnej hudby a magickej atmosféry, ktorú Záhrada umenia vyžaruje,“ uzavrela Nagyová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Prešov