Milované destinácie hviezd: Tu relaxovali Grace Kellyová, Emma Watsonová či Lady Gaga

Aj keď slávni si na dovolenkové chvíle volia miesta po celom svete a rozhodujú sa aj podľa toho, či majú náladu ocitnúť sa na obálkach časopisov, ako práve vyliezajú z mora, alebo radšej túžia po pokojnom oddychu mimo objektívov, prvotriedne rekreačné rezorty si svoju príťažlivosť medzi áčkovými celebritami zachovávajú už celé desaťročia. Hoci sa Hollywood od čias Audrey Hepburnovej zmenil, lesk týchto luxusných destinácií nezašiel.

14.08.2017 07:00
debata (1)

Belmond Hotel Caruso: Ravello, Taliansko

Amalfitánske pobrežie v talianskej Kampánii nie je medzi celebritami žiadnym neznámym pojmom. Hotel Belmond Caruso, ktorý prilákal hostí ako Jackie Kennedyová alebo Emily Ratajkowski, má nádherný výhľad na pobrežie.

Návštevníci si môžu vychutnať tiež úžasný nekonečný bazén, ktorý portál American Express Travel nazval „najpozoruhod­nejším“.

Príspevok, ktorý zdieľa Travel Blogger (@your_passport),

Príspevok, ktorý zdieľa Belmond Hotel Caruso (@belmondhotelcaruso),

Hôtel du Cap-Eden-Roc: Antibes, Francúzsko

Mestá Antibes či Cannes boli a vždy budú magnetom na veľké hviezdy vrátane Audrey Hepburnovej aj Lady Gaga. Hôtel du Cap-Eden-Roc, len 9 kilometrov od Cannes, ukrytý v hustom parku na skalnom brehu nad morom, je synonymom luxusného relaxu s jasnou pečaťou elegancie južného Francúzska.

Okrem utajených dovoleniek hviezd sa tu konajú tiež slávnostné večere a charitatívne podujatia počas filmového festivalu v Cannes.

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel du Cap-Eden-Roc (@hotelducapedenroc),

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel du Cap-Eden-Roc (@hotelducapedenroc),

Príspevok, ktorý zdieľa Hotel du Cap-Eden-Roc (@hotelducapedenroc),

Round Hill Resort: Montego Bay, Jamajka

Toto dovolenkové stredisko vždy bolo prvou voľbou niektorých známych osobností počnúc Grace Kellyovou až po Emmu Watsonovú či princa Harryho a Meghan Markleovú. Aj keď záliv Montego Bay je priam stvorený na divoké párty a ponúka pulzujúci nočný život, je to tiež perfektné miesto na únik slávnych z reálneho sveta.

Luxusný rezort Round Hill, ktorý teraz vlastní Ralph Lauren, má 36 izieb s výhľadom na pláž a belasé more a 27 súkromných viliek. Stredisko sa tiež môže pochváliť obrovskou sviežou tropickou záhradou a vlastnou súkromnou a pred novinármi chránenou zátokou.

Príspevok, ktorý zdieľa Revista ¡HOLA! (@holacom),

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Page (@tracylynnpage),

One & Only Palmilla: Cabo, Mexiko

Toto stredisko si obľúbili americký filmový herec Clark Gable, ktorého počas vrcholu svojej kariéry nazývali aj „Kráľ Hollywoodu“, či Jennifer Anistonová. Obe celebrity strávili mnoho príjemných dovoleniek v One & Only Palmilla známom svojím vysoko nadštandardným vybavením a servisom.

Tento rezort je skutočne ako z krajiny snov – či už celebrita preferuje opaľovanie na pláži, zatúži po vyberanom jedle z dielne top kuchárov alebo si chce vychutnať relax v najvychytenejších kúpeľoch.

Príspevok, ktorý zdieľa One&Only Palmilla (@oneandonlypalmilla),

Príspevok, ktorý zdieľa One&Only Palmilla (@oneandonlypalmilla),

Zdroj: Observer.com; Wikipedia.org; Forbes.com; Vogue.com

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #more #celebrity #destinácie