Pribudne ďalšia z obrích výletných lodí. Bude mimo reality a pripláva aj do Európy

Rodina obrovských parníkov, ktoré majú 16 podlaží, vážia viac ako 230 000 ton a na ich palubu sa zmestí viac ako 9 000 ľudí, sa rozrastie o ďalšieho súrodenca.

21.11.2019 07:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Loyal To Royal (@loyal.to.royal),

Najnovšia loď spoločnosti Royal Caribbean, ktorá dostala názov Odyssey of the Seas, má doposiaľ najmodernejšiu hornú palubu, kde sa sústreďujú všetky úžasné atrakcie výletných lodí ako bazény, gigantické tobogany, vírivky, vodné delá, bufety, umelé pláže, kasína a ďalšie atrakcie, píše Travelpulse.com.

Predošlé parníky Symphony a Harmony of the Seas, ktoré boli triedy Oasis, teraz doplní Odysea triedy Quantum Ultra. Okrem dvojpodlažnej bazénovej paluby ponúkne turistom aj individuálne či skupinové hry vo virtuálnej realite a rozšírenej realite.

Repertoár ponúk je zacielený najmä na mladých, čo hľadajú okrem plavby aj priam pohlcujúce zážitky a nevšedné morské dobrodružstvo mimo bežnej reality. Nebudú chýbať herné konzoly, filmy a koncerty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Loyal To Royal (@loyal.to.royal),

Novou atrakciu bude aj sklenená kapsula North Star, ktorá sa nachádza vo výške 90 metrov nad morom a poskytuje 360-stupňový výhľad na celé okolie.

Megaloď planuje výrobca dokončiť a spustiť do prevádzky budúci rok v novembri a premávať bude z Fort Lauderdale na Floride do destinácií ako Curacao, Aruba, Grand Cayman a Mexiko.

V máji 2021 potom odpláva do svojho budúceho domovského prístavu v Ríme a stane sa tak prvou loďou triedy Quantum Ultra, ktorá sa v lete bude plaviť po Európe.

Počas cesty po starom kontinente si pasažieri budú môcť prezrieť slávne a historické mestá v Turecku a Grécku, vrátane miest svetového dedičstva UNESCO ako sú zrúcaniny Efezu, starobylá Akropola v Aténach, klasická kykladská architektúra na ostrove Mykonos a ďalšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Odysseyoftheseas #royalcaribbean #royalcaribbeaninternational #instacruiseship

Príspevok, ktorý zdieľa royal_car_inmyheart (@royal_car_inmyheart),

News.gtp.gr

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #lode #výletná loď