Prichádza Scarlet Lady, luxusná výletná loď len pre dospelých

Britský podnikateľ, miliardár Richard Branson, zakladateľ a majiteľ značky Virgin, ktorá prevádzkuje okrem iného aj leteckú spoločnosť Virgin Atlantic Airways, vlakovú spoločnosť Virgin Trains či "vesmírnu cestovku" Virgin Galactic, vplával do nových vôd.

15.03.2020 07:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Gardner, Vacation Planner (@meghan_gardner_mvp),

Najnovšie sa rozhodol prísť s luxusnou výletnou loďou Scarlet Lady, ktorá má svojím moderným dizajnom a pravidlom „len pre dospelých“ pritiahnuť najmä mladších dovolenkárov, píše Cnn.com.

Práve kvôli tomu sa tu nachádza niekoľko „vychytávok“, aké iné podobné lode neponúkajú – strip bar Razzle Dazzle, tetovacie a piercingové štúdio Squid Ink alebo kórejská reštaurácia Geonbae.

Pasažieri si môžu vybrať na ubytovanie niektorý zo 78 luxusných apartmánov RockStar. Patrí medzi ne 15 apartmánov Mega RockStar Suites, ktoré sa ďalej delia na Massive, Fab, Posh a Gorgeous Suites. Za pocit hudobnej hviezdy si dovolenkári zaplatia 19 000 dolárov (17 500 eur).

Pre porovnanie – ceny najlacnejších kabín sa začínajú od približne 1 600 dolárov (necelých 1 500 eur) za trojdňové a štvordňové zájazdy.

A – samozrejme – nechýba ani najfotogenickejšie miesto parníka, ktoré sa bude dokonalo vynímať na Instagrame dovolenkárov: tmavá miestnosť plná svetielok a malých zrkadielok, ktoré vytvárajú magickú atmosféru.

Loď aktuálne zakotvila v anglickom prístave Dover a do prevádzky ju uvedú v apríli. Ponúkne najmä výlety po Karibiku zo základne v Miami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Virgin Voyages (@virginvoyages),

Theunionjournal­.com; Traveldailyme­dia.com; Dailymail.co.uk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výletná loď #Richard Branson #Virgin Group