Milovaný grécky ostrov má novú atrakciu - unikátny hotel v tvare priesvitnej bubliny

Na juhu súostrovia Kyklady, na rozhraní Egejského a Krétskeho mora, leží jeden z najkrajších ostrovov Grécka. Jeho biele, červené a čierne pláže aj romantické západy slnka nad kaskádami bielych domov s modrými strechami sú ikonické. Legendy dokonca hovoria, že mýtické ruiny Atlantídy sú pochované práve v mori okolo Santorini. Vďaka tomu všetkému patrí ostrov medzi najobľúbenejších dovolenkové miesta. Teraz má o jednu atrakciu navyše.

28.06.2021 07:00
debata

Práve na dokonalé výhľady z pahorkov na azúrové more a podvečernú oranžovú oblohu stavil butikový hotel Santorini Sky, ktorý do svojej ponuky ubytovania pridal Sky Dome – priehľadnú polguľovú bublinu, v ktorej je dvojposteľ, píše Matadornetwork.

Sky Dome sa nachádza v najvyššom bode ostrova, 600 metrov nad morom. Počas pobytu v bubline majú hostia ostrov ako na dlani a zároveň si užívajú pohodlie kupoly, takže sa nemusia báť horšieho počasia.

Kupola je vybavená pohodlným lôžkom, bluetooth reproduktormi a LED svetlami, ktoré sa dajú nastavovať podľa nálady.

Sky Dome ponúka hosťom ochutnávku vín a večere z jednej z najlepších reštaurácií na ostrove.

Sky Dome je k dispozícii nielen pre hotelových hostí, ale pre všetkých, ktorí navštívia ostrov. Dá sa prenajať aj cez deň. Ceny sa začínajú na 100 eurách za pár, pričom hostia rezortu dostanú zľavu 25 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Santorini