Osem pláží, kde najpravdepodobnejšie stretnete dovolenkovať celebritu

Aj keď celebrít a slávnych ľudí je na svete toľko, že aj oni dovolenkujú prakticky po celom svete, predsa len sú pláže, ktoré sa s bohatými a známymi spájajú pravidelnejšie. Napríklad Pamela Anderson je už akousi súčasťou Malibu alebo Brigitte Bardot sme mohli v časoch najväčšej slávy často vídať na Francúzskej riviére.

12.08.2021 07:00
debata

Tu je niekoľko pláží, kde s najväčšou pravdepodobnosťou stretnete nejakú celebritu.

Broad Beach, Malibu

Táto pláž neďaleko Los Angeles je viac-menej súkromná, a preto je väčšina z nej pred pohľadmi nepozvaných ukrytá. Kalifornia má však zákon, že ani najdrahšie nehnuteľnosti na brehu si nemôžu prisvojiť celý prístup k oceánu.

Najväčšia plážová komunita hollywoodskych hviezd a ich domov je práve pozdĺž Broad Beach, takže ak sa vám podarí nájsť parkovacie miesto a prístup k vode, ocitnete sa medzi hercami a spevákmi.

Plage de Pampelonne, St Tropez

Medzi mnohými legendárnymi plážami v Stredomorí je len jedna taká magická ako päťkilometrová Plage de Pampelonne v St Tropez.

Nie je tu žiadna prímorská promenáda ​​či stánky so suvenírmi. Len pieskové duny, krásne more a veľká šanca stretnúť niektorú z európskych hviezdičiek opaľujúcu sa na slnku.

Bora Bora, Francúzska Polynézia

Trblietavá modrá lagúna Bora Bora patrí medzi najkrajšie na svete. Celebrity, predovšetkým z hollywoodskej smotánky, obľubujú leňošenie na perleťovo bielom piesku aj na palubách svojich bungalovov.

Ak budete mať šťastie, možno pri potápaní nájdete aj náušnicu Kim Kardashian, ktorú tu televízna hviezdička a modelka stratila.

Anse de Grande Saline, Svätý Bartolomej

Väčšina celebrít, ktoré smerujú do Karibiku, navštevuje ostrov Svätý Bartolomej. Ideálny čas na návštevu je od decembra do januára, pretože práve vtedy sa pláže tohto úchvatného malého francúzskeho ostrova premenia na pieskovú verziu červeného koberca.

Najobľúbenejšou plážou v týchto končinách je Anse de Grande Saline s práškovým alabastrovobielym pieskom a priezračnou tyrkysovou vodou.

Kalo Livadi, Mykonos

Plážový klub Lindsay Lohan tu nemusí byť, ale pláž Kalo Livadi na Mykonose bude stále magnetom celebrít.

Aj ďalšie pláže na ostrove, ako napríklad Ornos a zátoky Agios Ioannis, majú svojich hviezdnych milovníkov – napríklad dizajnéra Marca Jacobsa.

Mykonos láka popové hviezdy a ďalšie slávne osobnosti najmä medzi júlom a septembrom.

Hamptons, New York

Letné horúčavy v New Yorku nútia celebrity k hromadnému exodu do Hamptons, prímorských dedín na South Fork, východne od Long Islandu.

Všetky osobnosti celebrity orientované na východné pobrežie, ako napríklad Robert Downey Jr., pravidelne navštevujú nóbl pieskové pláže okolo miest Sagaponack, Amagansett v East Hamptone, Bridgehamptone, Sag Harbor a Montauku.

Pláže na severnom pobreží, Zakynthos

Zakynthos je jedným z najkrajších gréckych ostrovov a je známe, že je obľúbeným miestom hviezd, ktoré túžia po diskrétnej dovolenke.

Fanúšičkou luxusného strediska Porto Zante, ktoré sa nachádza v oblasti zväčša nepreplnených pláží, je napríklad Kylie Minogue.

Pláže Tayelet, Tel Aviv

Možno si nebudete spájať Tel Aviv s celebritami ako Beyoncé, ale kedykoľvek sa hviezdy a miliardári dostanú do Izraela na krátke prázdniny alebo počas koncertov, je dosť pravdepodobné, že tu strávia aspoň časť svojho pobytu.

Tayelet alebo prímorskú promenádu, oproti ktorej je 14-kilometrový pás piesku, lemuje niekoľko z najvychytenejších hotelov. Madonna si počas koncertného turné rezervoval dokonca celé poschodie hotela Dan Tel Aviv nad rušnou plážou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celebrity #pláže #dovolenka pri mori