Pokračovanie článku: Najlepšie tajné pláže Chorvátska: Raj pre tých, čo hľadajú ticho a pokoj

3. Pasjača

Pláž Pasjača je jednou z najobľúbenejších chorvátskych pláží na Instagrame. Kto uvidí nádherné majestátne skaly, ktoré ju obklopujú, nebude pochybovať, že táto pláž je neuveriteľne fotogenická.

A práve vďaka svojim ikonickým skalám je Pasjača do istej miery neprístupná, pretože najprv musíte vyliezť 250 metrov nad more a potom zísť po skalných schodoch zasa dole.

Pasjača je preto ideálnou plážou pre dobrodruhov a tých, ktorí chcú stráviť leto na exotickom mieste. Pláž v roku 2019 vyhlásili za najlepšiu európsku pláž a zároveň ju zaradili aj medzi 10 najlepších miest pre letnú dovolenku podľa European Best Destinations.

Jeho pôda sa skladá zo štrku a piesku. Ak ste milovníkom nedotknutej prírody, túto krásnu pláž by ste si nemali nechať ujsť. Pasjača je od Dubrovníka vzdialená asi tridsať kilometrov a neďaleko je parkovisko, kde môžete nechať auto.

letná dovolenka, leto, more, deti, pláž, piesok, cestovanie, dievčatá, plavky, slnko, opaľovanie, kúpanie, hra Čítajte viac Idete do Chorvátska? Tu je 6 atrakcií Dalmácie, kam určite vezmite deti

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Chorvátsko #pláže